Autor: Gregor Alaküla • 27. juuni 2024

Väikelinna lihakauplus läheb igal nädalavahetusel ise klientidele külla

Juba ligi 30 aastat on Tapal tegutsenud Peetmarki lihatööstus, kes käib igal nädalavahetusel väiksemates maakonna keskustes lihaautoga oma kaupa pakkumas.

Mis on ettevõtte pikaealisuse saladus, milline oli konkurents algusaegadel ja tänapäeval, kuidas näeb välja töö tootmisruumides, milliste põhimõtete järgi vorsti tehakse ning milline on tarbijate ja ettevõtja enda kindlustunne praegu, rääkis ettevõtte asutaja ja omanik Peeter Lastovets. Sõna said ka vorstimeister Rain ja staažikas töötaja Kätlin Pispea. Reportaaži tegi Gregor Alaküla. Foto: Liis Treimann.

Väikelinna lihakauplus läheb igal nädalavahetusel ise klientidele külla
Äri Eestimaal

Väikelinna lihakauplus läheb igal nädalavahetusel ise klientidele külla

Juba ligi 30 aastat on Tapal tegutsenud Peetmarki lihatööstus, kes käib igal nädalavahetusel väiksemates maakonna keskustes lihaautoga oma kaupa pakkumas.

Mis on ettevõtte pikaealisuse saladus, milline oli konkurents algusaegadel ja tänapäeval, kuidas näeb välja töö tootmisruumides, milliste põhimõtete järgi vorsti tehakse ning milline on tarbijate ja ettevõtja enda kindlustunne praegu, rääkis ettevõtte asutaja ja omanik Peeter Lastovets. Sõna said ka vorstimeister Rain ja staažikas töötaja Kätlin Pispea. Reportaaži tegi Gregor Alaküla. Foto: Liis Treimann.

27.06.2024
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700