Aasta kokaraamatuks valiti metsikuid taimi tutvustav teos
Toidumessil Tallinn FoodFestil selgus Aasta kokaraamat 2022, maineka tiitli pälvis „Metsapoole maitsed - taimed ja toit”, mille autoriteks on Maret Allikas, Margit Välja ja Hele-Mai Alamaa.
Tunnustuse pälvinud raamat koosneb kahest osast: esimene tutvustab lugejale metsikuid toidutaimi ning teine julgustab kasutama neid toidutegemiseks. Raamatu üks autoreid Hele-Mai Alamaa arvab, et nende teose tugevuseks on eelkõige, et see on sobilik nii algajale, aga huvitav lugemine ka edasijõudnud taimesõprade jaoks.
Jaekaubanduses ei võistle omavahel ainult hinnad ja tooted – üha olulisemaks muutub võitlus kliendi tähelepanu eest. Ajal, mil ostjad otsivad ja eelistavad positiivseid elamusi pakkuvat ostukeskkonda, on digitaalsed lahendused kaupluste uueks standardiks. Küsimus pole enam selles, kas digitaliseerida, vaid kuidas teha seda nii, et investeering end võimalikult kiiresti ära tasuks.
147 akadeemilist tundi, millest 16 akadeemilist tundi toimub klassiruumis ning 131 akadeemilist tundi toimub 2 kuu jooksul iseseisva- ja mentorõppena (sh iseseisev õpe 121 ak h ja 10 ak h) koolitajaga koos mentorõpe.