Jaanipäeva eelõhtul ei oska keegi öelda,
kui palju Eesti rahva jaoks grillvorste, -liha ja õlut on varutud, kirjutas SL
Õhtuleht.
Poekettide esindajad väidavad, et neid andmeid on liiga raske kokku lugeda. Rimi Eesti Food ASi tarneahelajuhi Vaido Padumäe sõnul on Rimis võrreldes eelmise nädalaga tellitavad kogused kasvanud – lihatoodetele poole võrra ning jookidele umbes kolmkümmend viis protsenti. Rocca al Mare Prisma kaupluse juhataja Kristi Lomp ei oska samuti öelda, mitu kilo vorsti ja liha poodi tuuakse. Siiski kinnitab juhataja, et kaupa on kindlasti poole rohkem, kui tavapäeval.
Seotud lood
Selveri müügid kinnitavad, et jõulude ajal eelistatakse traditsioonilisi maitseid, kuid alati on ruumi innovatsioonile. Seetõttu tuleb Selveri Köök igal aastal välja uute ja eriliste jõulutoodetega. Kulinaaria tegevdirektor Merje Kips räägib lähemalt.