Veinirestoran In Studio Vinum võitis
Hõbelusika-nimeliste gastronoomiaauhindade jagamisel parima restorani ning
parima toidu ja veini kooskõla auhinna.
In Studio Vinumi juhataja, sommeljee Imre Uussaar kommenteeris pressiteate vahendusel, et äsja võidetud auhinnad innustavad edaspidigi pingutama. „Kuigi oma klientidelt oleme tihti positiivset tagasisidet saanud, siis selline kõrge tunnustus nagu aasta parima restorani tiitel seab juba avaliku kohustuse saavutatud kvaliteedi säilitamiseks ja edasiarendamiseks," ütles Uussaar.
Uussaare hinnangul peavad heas restoranis olema kooskõlas nii toit, teenindus kui ka interjöör. Ühtlasi tuleb pakkuda mingit lisaväärtust. „Meie puhul on selleks restorani juures asuv veinikauplus, aastate jooksul kogunenud veinialased teadmised ning suur hulk erinevaid lisateenuseid, alustades kodu-cateringist ja lõpetades konsultatsioonidega oma isikliku veinikeldri loomiseks," rääkis Uussaar.
Möödunud aasta oli In Studio Vinumile edukas ka teistel konkurssidel. Näiteks pärjati nende kelner Aron Rahu aasta kelneri tiitliga.
Eesti suurimat veinivalikut pakkuv veinirestoran ja -kauplus In Studio Vinum asub Tallinna vanalinnas Suur-Karja 18. Restorani peakokk on Allar Oeselg.
Seotud lood
Selveri müügid kinnitavad, et jõulude ajal eelistatakse traditsioonilisi maitseid, kuid alati on ruumi innovatsioonile. Seetõttu tuleb Selveri Köök igal aastal välja uute ja eriliste jõulutoodetega. Kulinaaria tegevdirektor Merje Kips räägib lähemalt.