Aprillis lõpetab leivatootja Vilma leibade
ja saiade tegemise, koondab paarkümmend töötajat ning keskendub tortide ja
jahupulbrite tootmisele, kirjutas Sakala.
"See muudab meie tootmise efektiivsemaks," kinnitas Vilma emafirma Kalev Chocolate Factory juhatuse liige Mait Nilson, kelle sõnul hoiab see kokku logistikakulusid ja annab võimaluse tööjõudu efektiivsemalt kasutada.
Nilson sõnul jahutoodete tootmine Jõhvi ja Viljandi ettevõtete vahel ära ning edaspidi hakatakse leiba ja saia küpsetama Jõhvis ning Viljandisse kolib tortide ja kookide ning jahusegude valmistamine.
Seotud lood
Rahvusvaheline logistikaettevõte DSV aitab Eesti tootjate ja kaupmeeste kaupu liigutada üle maailma nii mööda merd, maanteed kui ka õhus. DSV Estonia AS müügidirektor Peeter Luht nendib, et novembri lõppemisega saab mööda aasta kõige kiirem aeg, sest vastupidiselt eraisikutele on ettevõtjad oma suuremad saadetised enne jõulukuud aegsasti teele pannud.