Eesti Õlletootjate Liidu president
Cardo Remmel kommenteeris Pärnus restorani avamist, et see polnud idee, millega
äri teha, vaid asjade kokkulangevus.
„Restorani avamise idee polnud see, millega tahaks äri teha. See oli asjade kokkulangevus, näiteks milline kasutus majale leida, ning enda elustiil,“ rääkis Remmel.
Remmel ütles, et näeb jahenenud majanduskeskkonnas riski. „Ükskõik, mis äri. Iga äri on hetkel riskantne avada. Kuid restorani avamise idee ei sündinud üleöö ning see pole ka üheöö äri.“
„Klientide leidmisel lausreklaamile ei rõhu. Hea asi tutvustab ennast ise. Alustamise faasis tuleb teada anda, kuid hiljem tuleb loodud taset hoida,“ rääkis ta.
Remmel ei soovinud investeeringute numbritest rääkida, kuid ta pidas siinkohal sobilikuks mainida sõbra soovitust, et esialgne eelarve tuleb korrutada kahega.
Küll aga lubas ta, et õllevalik tuleb restoranis traditsiooniline. „Pakume Itaalia õlut ning teadagi millist Eesti õlut,“ lisas õllekuningas.
Seotud lood
Rahvusvaheline logistikaettevõte DSV aitab Eesti tootjate ja kaupmeeste kaupu liigutada üle maailma nii mööda merd, maanteed kui ka õhus. DSV Estonia AS müügidirektor Peeter Luht nendib, et novembri lõppemisega saab mööda aasta kõige kiirem aeg, sest vastupidiselt eraisikutele on ettevõtjad oma suuremad saadetised enne jõulukuud aegsasti teele pannud.