• 16.01.09, 09:42
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Hõbelusikas valis välja Eesti parimad restoranid

Eesti toidukohtade tunnustamiseks loodud Hõbelusika konkursil valiti viiendat aastat järjest parimad söögikohad.
Hõbelusika 2008. aasta nominendid on parima gurmeerestorani kategoorias Tschaikovsky, Ammende Villa ja Stenhus. Parima restorani tiitlile kandideerivad restoranid Chedi, Ribe ja Ö.
Uutest restoranidest taotlevad parima nimetust Volga, Muuseum, Chedi ja Korsaar. Kohvikutest on kolm väljavalitut NOP, C'est la vie ja Le Bonaparte.
Nominentide hindamise tulemused loeb kokku PricewaterhouseCoopers, mis koostab tagasiside analüüsi ning esitab viimase hindamisvooru lõpptulemused veebruaris. Hindamistulemused hoitakse konfidentsiaalsena kuni auhindade kätteandmiseni Hõbelusika poolt korraldataval galaüritusel 6. märtsil.
Lisaks kuulutatakse seal välja ka parim pererestoran, parima toidu ja veinisobivusega restoran, parim kokk, parim glamuurikoht ja parim Tallinna vanalinna söögikoht. Välja antakse ka üks üllatusauhind. Iga kategooria võitja saab vastava sertifikaadi ja auhinnatrofee Hõbelusikas.
"Hõbelusika valikuprotsessi käigus täidetud poolesaja küsimusega ankeedid olid väga põhjalikud ning söögikohtade eripära arvestavad. Enam kui kuue kuu jooksul hindasid ettevalmistuse saanud kohtunikud söögikohti Tallinnas, Tartus Pärnus, Rakveres ja Saaremaal," teatasid korraldajad. Kohtunikeks valiti inimesed, kes on oma elu või töö tõttu eri maade toidukultuuriga hästi kursis.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 12.12.24, 10:12
DSV müügijuht: meie kolm tugisammast on meie meeskond, meie IT ja meie kliendid
Rahvusvaheline logistikaettevõte DSV aitab Eesti tootjate ja kaupmeeste kaupu liigutada üle maailma nii mööda merd, maanteed kui ka õhus. DSV Estonia AS müügidirektor Peeter Luht nendib, et novembri lõppemisega saab mööda aasta kõige kiirem aeg, sest vastupidiselt eraisikutele on ettevõtjad oma suuremad saadetised enne jõulukuud aegsasti teele pannud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele