• 27.12.11, 14:33
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Eesti üks hinnatumaid restorane miljoniga müügis

Tuuleveski OÜ on taas kord pannud müüki Eesti viiekümne parima restorani hulka kuuluva Fahle Restoran & Caffe hinnaga 1 000 000 eurot. Kinnistut müüb Sotheby’s International Realty.
"Ta on nii ja naa müügis. Sobiva hinna eest on kõik sellised asjad kindlasti müügis. Ta on lihtsalt üleval, seda müüki me otseselt ei suru peale,“ kommenteeris Tuuleveski OÜ üks omanikest ning tegevdirektor Erkki Lill.
Fahle Restoran & Caffe oli müügil ka eelmise aasta suvel kinnisvaraportaalis KV, siis oli hinnaks 888 371,91 eurot. „Kui on sobiv hind ja kui keegi pakub seda, siis oleme nõus müüma. Kui seda ei ole, ei juhtu midagi. 1 000 000 on selline hind, millega oleksime võib-olla nõus müüma,“ rääkis Lill.
Tema sõnul oli vahepeal natukene keerulisem aeg, nüüd on asi natuke paremaks läinud. „Kliente on rohkem kui aasta või poolteist tagasi. Toitlustusega me tegeleme edasi, see on meie igapäevane leib ja seda me jätkame. Seega on see pigem kinnisvara müük, mitte äri müük,“ lausus Lill.
OÜ Tuuleveski äriüksusteks on Fahle Restoran & Caffe, Rahva Toit - 4 söögikohta, Tallinna Sadamas asetsevad A-terminali baar ning Fahle Golfi Restoran Jõelähtmel.
Lill lisas, et ostja võiks pigem olla keegi väljastpoolt, kellele see sobib, Eestist ei ole ostjat otsitud.
Äripäeva nädalalõpulisa Puhkepäev toidukriitik Heidi Vihma hindas Fahle restorani toidu, teenindust ja atmosfääri tänavu 21 punktiga 30st.
Taust:
Fahle Restoran & Caffe on üks esinduslikumaid restorane Tallinna sissesõidul, täpsema asukohaga Tartu mnt 84a (endises tselluloositehases, nüüdse nimega Fahle maja). Hubane ja tuntud söögiga restoran avas uksed 2006. aasta juunis.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 12.12.24, 12:04
Selveri Köök annab nõu: mida panna jõululauale!
Selveri müügid kinnitavad, et jõulude ajal eelistatakse traditsioonilisi maitseid, kuid alati on ruumi innovatsioonile. Seetõttu tuleb Selveri Köök igal aastal välja uute ja eriliste jõulutoodetega. Kulinaaria tegevdirektor Merje Kips räägib lähemalt.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele