Selveri direktor Andres Heinver räägib 24. mail, kuidas korraldada suure müügiorganisatsiooni tööd. Klubi koguneb Selveri Köögis, aadressil Taevakivi 7b, Tallinn.
Lisaks toimub Selveri Köögi tutvustus, mis on 1000 km raadiuses suurim köök.
Osalemine klubis maksab 68 eurot + km. Osalejaks registreerida saab
SIIN
Klubi päevakava
10:00 - 10:30 Ekskursioon Selveri Köögis, mis on suurim köök 1000 kilomeetri raadiuses
10:30 - 11:30 Kuidas on üles ehitatud Selveri müügiorganisatsioon? Selveri tegevdirektor Andres Heinver
11:30 - 12:00 Milliseid tooteid Selver müügi kasvatamiseks ise toodab ja mida edasi müüb? Selveri müügidirektor Kristi Lomp
12:00 - 12:30 Kuidas tagada turvaliselt kauba eest raha laekumine? Krediidikindlustusseltsi Coface Eesti esindaja Kairi Vaade
Seotud lood
Selveri müügid kinnitavad, et jõulude ajal eelistatakse traditsioonilisi maitseid, kuid alati on ruumi innovatsioonile. Seetõttu tuleb Selveri Köök igal aastal välja uute ja eriliste jõulutoodetega. Kulinaaria tegevdirektor Merje Kips räägib lähemalt.