Otepää Lihameistrid OÜ osanik Kristjan Leedo saatis teate, et konkurent Otepää Lihatööstus Edgar OÜ avaldas tänases pressiteates eksitavat ja pahatahtlikku infot nende suhtes.
Leedo edastatud vastulause on järgmine:
Otepää Lihameistrid OÜ on seaduslikul alusel registreeritud kaubamärk. Otepää Lihameistrite toodete maitsed on välja töötatud koostöös peakokk Jorma Riivaldiga, kes on elupõline otepäälane. Teeme väga tihedat koostööd tootearenduses ning samuti käib töö juba ka järgmise aasta suvehooaja uute toodete tootmiseks. Soovime aidata ka Eesti talusid jõudmaks poekettide müügilettidele. Meie väljatöötatud toodete retseptuurid, mis tulevikus plaanis on, ei ole võimalik tänases situatsioonis Eestis toota ainult ühes lihatööstuses, seetõttu valmibki see üle Eesti.
Otepää Lihameistrite kaubamärgi kujundus on Otepää Lihatööstus EDGARi omast erinev nii värvide kui ka oma kujunduse ning olemuse poolest. Otepää Lihameistrite pakendite puhul on hoopiski tegu esimese lihatootjate retrostiilis tootekujundusega.
Otepää Lihameistrite tooted on turul hästi vastu võetud. Esimesed partiid oleme müünud ka Soome, kus nõudlus on samuti kasvav. Kuna Otepää Lihameistrite toodete maitsed ei ole välja töötatud vaid sea-ja veiseliha toodetele, siis võin öelda, et turule on tulevikus lisaks tulemas nii lamba-, kana- kui ka kalatooted. Täna peame läbirääkimisi ka ühe suitsusinke ja suitsuvorste tootva taluga, et tuua turule järgmise aasta alguses ehe talusuitsuliha ja suitsuvorstid.
Loodame, et hinnangu meie toodetele annab ikka tarbija, mitte konkureeriv lihatööstus.
Seotud lood
Otepää Lihatööstus Edgar OÜ juhataja Maie Niit teatas, et ta jälgib kõrgendatud tähelepanuga tarbijakaitseametisse jõudnud Eesti jäätisetootjate vaidlust väidetavalt liiga sarnaste pakendite pärast, sest see probleem on teemaks ka lihatööstuses.
Selveri müügid kinnitavad, et jõulude ajal eelistatakse traditsioonilisi maitseid, kuid alati on ruumi innovatsioonile. Seetõttu tuleb Selveri Köök igal aastal välja uute ja eriliste jõulutoodetega. Kulinaaria tegevdirektor Merje Kips räägib lähemalt.