• 18.10.13, 13:01
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Juustukuningad on vaid 1,5 aastaga avanud Eestis 6 kauplust

Hiljuti avas Juustukuningate kauplusekett Solarise keskuses oma kuuenda poe – 2015. aastaks plaanitakse jõuda 10 kaupluseni. Juustukuningate 2013. aasta käibe-eesmärk on 1 miljon eurot, 2014. aastal 1,5 miljonit eurot.
„Meie edu taga on otsekontakt tootjatega Hollandis, millega oleme saavutanud oma toodetele mõistliku hinna ja kvaliteedi suhte,“ sõnas Juustukuningate poeketi looja ja tegevjuht Erwin Wassenaar. „Lähiaja eesmärgist oleme juba üle poole saavutatud – Tallinnas on avatud neli kauplust, üks kauplus on avatud Tartus ning üks Pärnus. Sihikul on Narva ja veel mitu väiksemat Eesti linna.“
Juustukuningad on laienenud ka välisturgudele – kaupluseketi juuste müüb pood Soomes Ahvenamaal, frantsiisipood Ukrainas ning Lätis on läbirääkimised frantsiisipoe avamiseks hetkel käimas.
„Täna on meil müügil ca 70 erinevat juustusorti ja iga kuu lisandub valikusse mitu uut juustu,“ kinnitas Erwin Wassenaar.
Juustukuningate poe loomise mõte sündis hollandlasest Erwin Wassenaaril 2010. aasta detsembris, mil ta aitas koos oma sõbraga Tallinna Rahvusvaheliste Naiste Klubi IWCT korraldatud heategevuslikul jõululaadal Hollandi saatkonna müügiboksis laadakülalistele Hollandi juustu müüa. Ta sai kiiresti aru, et eestimaalased ei tunne juustumaitseid, aga kui juustu maitsta anda, tekib kauba vastu suur huvi – ta müüs 150 kilogrammi juustu vaid 2 tunniga. Äriidee oli sündinud. Tänaseks on Juustukuningad OÜ müünud Eestis juba 100 tonni juustu, loonud 34 uut töökohta.
Majandusaasta aruande järgi oli Juustukuningate 2012. aasta müügitulu 365 944 eurot ja kasum 15 077 eurot.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 12.12.24, 12:04
Selveri Köök annab nõu: mida panna jõululauale!
Selveri müügid kinnitavad, et jõulude ajal eelistatakse traditsioonilisi maitseid, kuid alati on ruumi innovatsioonile. Seetõttu tuleb Selveri Köök igal aastal välja uute ja eriliste jõulutoodetega. Kulinaaria tegevdirektor Merje Kips räägib lähemalt.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele