• 23.02.15, 12:46
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Dimela liitus Vastutustundliku Ettevõtluse Foorumiga

20 aastat veterinaartoodete hulgimüügiga tegelenud Dimela AS liitus Vastutustundliku Ettevõtluse Foorumiga. Dimela on paindlik väikeettevõte, kes kaasab vastutustundlikkuse temaatikasse kogu töötajaskonna – mõeldes kogukonna peale, kaasates sidusgruppe, vastutades tegude ja tagajärgede eest.
Ettevõtte nõukogu esimees Kadri Kullman on öelnud, et vastutustundlikkus on osa ettevõtte DNA-st, see on ainuõige mõttelaad. „Kõik teavad, et kui tahad olla pikka aega äris, pead olema jätkusuutlik. Vastutustundlikkusega peab aga teadlikult tegelema, seda mõttelaadi ettevõtte sees pidevalt toitma. Samuti peab vastutustundlikust mõttelaadist oma sidusgruppidele teada andma. Kõik, mis on hea ja kasulik inimestele, ühiskonnale ja keskkonnale, on hea ka ärile. Usume, et kui mitte veel täna, siis homme on ka see äris püsimise eeldus. Vastutus ja vabadus käivad Dimelas käsikäes algaastatest alates. Meie juhtidel on oluline aru saada, et vastutuse võtab see, kellele antakse vastutus koos vabadusega ise otsustada“ selgitas Kullman.
Dimela AS otsustas liituda Vastutustundliku Ettevõtluse foorumiga peale käesoleva aasta alguses saadud hõbetaseme kvaliteedimärgist, et panna oma igapäevased vastutustundlikkusega seotud tegevused järjepidevalt kirja ja viia kogu info läbimõeldult iga töötajani, kes aitab ettevõtte strateegiat ellu viia.
Vastutustundliku Ettevõtluse Foorum (VEF) ühendab ettevõtteid, mis peavad oluliseks jätkusuutliku ettevõtluse viljelemist ning rakendavad selle põhimõtteid järjekindlalt oma töös. VEF pakub ettevõtetele tuge jätkusuutliku ettevõtluse rakendamisel.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 12.12.24, 12:04
Selveri Köök annab nõu: mida panna jõululauale!
Selveri müügid kinnitavad, et jõulude ajal eelistatakse traditsioonilisi maitseid, kuid alati on ruumi innovatsioonile. Seetõttu tuleb Selveri Köök igal aastal välja uute ja eriliste jõulutoodetega. Kulinaaria tegevdirektor Merje Kips räägib lähemalt.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele