Septembri alguses toimunud Riias Euroopa ja Baltikumi ühel suuremal toidumessil RigaFood 2018 anti Eestis toodetud Lehmakese kompvekile sertifikaat Best Product.
Kompvek Lehmake pälvis enda stendiga messil hulga tähelepanu nii eksponentide, kui tavakülastajate seas, kuna kohalikud elanikud on suured Lehmakese kompveki sööjad.
Tootearenduse tulemusena on turule toodud ka uued maitsed kompvek Lehmake Sovetskoje Shampanskoje ploomiga ja Vana Tallinna likööriga, mis on ostjate seas osutunud väga menukaks. Tänaseks on uued tooted müügile jõudnud nii Baltikumi kui ka Venemaa kauplustesse.
Seotud lood
Selveri müügid kinnitavad, et jõulude ajal eelistatakse traditsioonilisi maitseid, kuid alati on ruumi innovatsioonile. Seetõttu tuleb Selveri Köök igal aastal välja uute ja eriliste jõulutoodetega. Kulinaaria tegevdirektor Merje Kips räägib lähemalt.