• 24.09.18, 12:27
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Eesti Õliühing sai uue juhi

Eesti Õliühingu juhatus valis organisatsiooni uueks tegevjuhiks advokaadibüroo Lextal vandeadvokaadi Magnus Brauni. Braun võtab juhtimise üle Toomas Saksa käest, kes töötas Õliühingu tegevjuhina alates 1998. aastast.
Magnus Braun
  • Magnus Braun Foto: erakogu
Eesti Õliühingu juhatuse liikme Siret Liivamägi sõnul on Eesti Õliühing muutumises ja seetõttu on ka loogiline, et liitub uus tegevjuht. „Eesti Õliühing ühendab Eesti riigi suurimaid maksumaksjaid ning on strateegiliseks partneriks mitmetele riigiinstitutsioonidele. Me peame seda koostööd väga oluliseks nii seadusandluse arengute kui ka maksupoliitika kujundamise valdkonnas. Magnus Brauni tugev juriidiline ekspertiis väärtustab kindlasti seda koostööd,“ sõnas Liivamägi.
Magnus Braun jätkab tööd paralleelselt Õliühingu juhtimisele ka advokaadibüroos Lextal.
Siret Liivamägi sõnul on Õliühing tänulik organisatsiooni senisele juhile Toomas Saksale aastakümneid tehtud pühendunud töö eest. „Toomas Saks on kahekümne aasta jooksul olnud kõneisikuks suuremaid Eesti kütuste jae- ja hulgimüügi ettevõtteid ühendavale Õliühingule ja kogu sektorile ning usaldusväärseks partneriks riigile. Eesti Õliühing tänab ja tunnustab Toomas Saksa tehtud töö eest,“ sõnas Liivamägi.
Eesti Õliühing on kasumit mittetaotlev organisatsioon, mis asutati 20. mail 1993. Õliühingusse on vabatahtlikkuse alusel koondunud Eesti Vabariigis naftasaadustega tegelevad ettevõtjad. Täna on Õliühingul 13 liiget, kelle tegevusaladeks on mineraal- ja biokütused.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 12.12.24, 12:04
Selveri Köök annab nõu: mida panna jõululauale!
Selveri müügid kinnitavad, et jõulude ajal eelistatakse traditsioonilisi maitseid, kuid alati on ruumi innovatsioonile. Seetõttu tuleb Selveri Köök igal aastal välja uute ja eriliste jõulutoodetega. Kulinaaria tegevdirektor Merje Kips räägib lähemalt.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele