• 07.09.20, 11:06

Esimese tarbijani jõudva kultiveeritud liha tootja: küsimus pole kas, vaid millal

Suure tõenäosusega saab Memphis Meats’ist esimene ettevõtte, mis toob turule kultiveeritud liha. Hetkel on tootmisprotsessis veise-, pardi- ning kanaliha.
Kultiveeritud liha
  • Kultiveeritud liha
Loe intervjuud ettevõtte kommunikatsioonijuhi David Kay'ga, kes esineb 7. oktoobril toidukonverentsil Food Innovation Summit 2020.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 12.12.24, 12:04
Selveri Köök annab nõu: mida panna jõululauale!
Selveri müügid kinnitavad, et jõulude ajal eelistatakse traditsioonilisi maitseid, kuid alati on ruumi innovatsioonile. Seetõttu tuleb Selveri Köök igal aastal välja uute ja eriliste jõulutoodetega. Kulinaaria tegevdirektor Merje Kips räägib lähemalt.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele