• 09.04.21, 12:22

Rimi kvaliteedijuht: toidupettuseid on aina keerulisem avastada

2019. aastal alustas Rimis tööd toidupettuste avastamise ning kaardistamise töörühm, mis pani paika põhimõtted ning tegevuste plaani, kuidas avastada toidupettusi Rimis.
Rimi kvaliteedijuhi Algis Murumaa sõnul käib toidupettuse alla ka ravimite kasutamise varjamine kalafarmides.
  • Rimi kvaliteedijuhi Algis Murumaa sõnul käib toidupettuse alla ka ravimite kasutamise varjamine kalafarmides. Foto: Raul Mee
Selle raames tegi jaekett eelmisel aastal üle 50 testi, et veenduda toodete ehtsuses. Rimi kvaliteedijuht Algis Murumaa märgib, et toidupettust esineb erinevates toiduainete gruppides mitut moodi ning nende avastamine ei ole lihtne: kõige rohkem pettust tehakse toidutööstuses õlide-rasvade ning kala- ja lihatoodete puhul.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 12.12.24, 12:04
Selveri Köök annab nõu: mida panna jõululauale!
Selveri müügid kinnitavad, et jõulude ajal eelistatakse traditsioonilisi maitseid, kuid alati on ruumi innovatsioonile. Seetõttu tuleb Selveri Köök igal aastal välja uute ja eriliste jõulutoodetega. Kulinaaria tegevdirektor Merje Kips räägib lähemalt.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele