• 20.04.22, 10:27

Eesti toiduainetööstuse kogukasum vähenes aastaga 9,2%

Toiduainetööstuse majandusnäitajate kasvukiirus jäi 2021. aastal töötleva tööstuse keskmisele alla ning toiduainetööstuse ettevõttete kasumlikkus vähenes, teatas täna toimuval Toiduainetööstuse Aastakonverentsil Toiduliidu volikogu esimees Veljo Ipits.
Eesti toiduainetööstuse kogukasum vähenes aastaga 9,2%
  • Foto: Raul Mee
Kui toiduainetööstusel tervikuna jäi toodangumaht võrreldavaks eelneva aastaga, siis müügitulu kasv tulenes eelkõige toodangu kallinemisest.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 12.12.24, 12:04
Selveri Köök annab nõu: mida panna jõululauale!
Selveri müügid kinnitavad, et jõulude ajal eelistatakse traditsioonilisi maitseid, kuid alati on ruumi innovatsioonile. Seetõttu tuleb Selveri Köök igal aastal välja uute ja eriliste jõulutoodetega. Kulinaaria tegevdirektor Merje Kips räägib lähemalt.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele