Autor: Helen Külaots • 10. mai 2024

E-Selver alustas uue kampaaniaga – nädalapakkumised!

Igal nädalal alates teisipäevast on Selveri e-poes üks tootekategooria Partnerkaardiga -20%. Loe lähemalt, mida lähinädalatel soodsalt saab ning mismoodi e-Selver saab sulle veel kasulik olla.
E-Selver alustas nädalakampaaniatega
Foto: HENDRIK OSULA

Emadepäevanädalal on hea hinnaga pakkumises värsked sea- ja linnulihast grill-lihad, šašlõkid ning koogid. Järgmisel nädalal on sooduspakkumises leivad-saiad (14.05-20.05), siis grill- ja toorvorstid (21.05-27.05), kohukesed ja kohupiimad (28.05-03.06) ning puu- ja köögiviljad (04.06-10.06).

E-Selveri juhataja Erki Koho kutsub üles just nüüd e-Selverit proovima: „Partnerkaardiga esmatellijatele on vähemalt 10-eurose ostuga esimene tarne tasuta,“ ütleb ta ning lisab, et tuleval e-smaspäeval (13.05) on tavahinnaga puu- ja juurvili, juustud, munad, värske liha-kala ning jahutatud liha- ja kalatooted Partnerkaardiga lausa -25% soodsamad.

E-Selver on saanud klientidelt kiita kasutusmugavuse ja üle-Eestilise kojuveo eest

E-poe sortimendis on ligi 12 000 toodet, millega on esindatud ca 95% kogu ketis müüdud toodete topist. Sealjuures on e-Selveris müügil tooted värske liha, kala ja pagarilettidest. „Kõik, mis on tavapoe tootevalikus klientide jaoks aktuaalne, leiab kiiresti tee ka e-poodi,“ ütleb Koho.

E-poe leht on üles ehitatud nii, et kliendil oleks mugav omale sobivad tooted üles leida. „Näiteks saab kaupu filtreerida tooteliigi, hinna, brändi, käitleja ja päritolu järgi. Ühtlasi saab filtrite abil leida kiiresti üles eritooted – mahe-, gluteenivabad-, laktoosivabad- ja vegantooted jpm,“ kirjeldab Koho.

Samuti on e-poes võimalik kasutada kategooriat „Minu tooted“ või „Soovikorv“. Esimeses kuvatakse kliendile tema poolt kõige sagedamini ostetud tooted, soovikorv võimaldab koostada ja salvestada erinevaid ostukorve mistahes eesmärgil: argipäev, pidupäev vms.

Koho sõnul ei tasu ära unustada ka ostukorvi jagamise võimalust: „See tähendab, et kui oled lisanud tooted ostukorvi, saad selle lingina salvestada ning saata teisele inimesele ülevaatuseks, täiendamiseks või niisama maksmiseks.“

E-Selveri ostukorv on tervislikum

Koho sõnul on e-poes keskmine ostukorv suurem kui tavapoes ning samas ka tervislikum. „Näib, et e-poes tehakse vähem impulssoste, ostetakse rohkem puu- ja juurvilju ning võrreldes tavapoega on alkoholi osakaal tuntavalt madalam,“ toob Koho näite ja lisab, et e-Selveri kaudu ostetakse rohkem kampaaniatooteid: „Seda soodustab asjaolu, et e-poes on hea hinnaga tooted mugavalt välja toodud.“

E-poest tellitakse tihtipeale ka selliseid tooteid, mida on raske või ebamugav tavapoest endal tassida – näiteks mähkmed, multipakid, tualett- ja köögipaber. Suvisel ajal on üheks hitt-tooteks kindlasti arbuus.

E-Selveri juht lükkab ümber ka levinud hirmu, et e-poest tellides võib saada koledaid vilju ja lühikese säilivusajaga tooted. „Komplekteerimisel on standard, et kaup peab olema värske, kvaliteetne ja säilivusaeg ei tohi olla lühem kui kaks päeva. Kui toote säilivusaeg on standardist lühem, siis helistame kliendile ja küsime, kas sellise toote ostukorvi lisamine talle sobib. Kui ei sobi, pakume asendustoodet,“ kirjeldab Koho.

E-Selverist on võimalik tellida ka lillekimpe, peolauatooteid, puuviljakorve ja ka suurtehnikat nagu külmik, nõudepesumasin või kuivatiga pesumasin, mis tuuakse täpselt sinna, kus asub – mis iganes Eestimaa nurgas.

Huvitavad faktid:

E-Selver avati 9. novembril 2015.Alates 2021. aastast on e-Selver kättesaadav üle kogu Eesti.E-Selveri teenust on proovinud üle 200 000 inimese.Kõige enam kasutatakse e-Selverit Harjumaal, Tartumaal ja Pärnumaal.Kõige lojaalsemad kliendid elavad aga äärealadel ja maapiirkondades.90% e-Selveri ostudest soovitakse saada koduuksele. Ülejäänud lähevad ise infoletti järgi.Ühe kulleri kohta jätab päevas kaupluses käimata keskmiselt 30 perekonda. Selle võrra on liikluses vähem autosid ja nõudlus parkimiskohtade järele väiksem.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757