• ST
  • 17.05.13, 17:08
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

CM: Saarioinen Eesti tõi 4 kuuga turule 18 uut Mamma valmistoitu

Mamma valmistoitude perre on sel kevadel lisandunud 18 uut toodet, mis üllatavad kliente põnevate maitsete, tervislikkuse kui ka uute kirevate pakenditega.
„Me pole kunagi lisanud oma toodetele säilitus- ja värvaineid ning toorainete valikul jälgime tarnitavate toodete lisaainete sisaldust,“ ütleb Saarioinen Eesti OÜ arendus- ja kvaliteedijuht Merje Kips. Lisades, et lisaks uute toodete turule tulekuga, parendavad pidevalt ka seniste toodete koostisosi. Näiteks vähendatakse soola ja suhkru kogust ning lisaainete kasutamist, muutes niimoodi valmistooted veelgi kodusemaks.
„On mõeldamatu mitte teada oma toodete toorainete tausta – auditeerime oma kõiki tarnijaid ning teame täpselt, kust nad tooraine ostavad ja kuidas märgistavad,“ sõnab Kips. „Iga toiduaine puhul on ääretult oluline seda õigel temperatuuril säilitada ja töödelda (keeta, küpsetada kui ka jahutada), et tagada tootele võimalikult pikk säilivus.“
Mamma pannkoogiperre lisandus neli uustulnukat: Väikesed spinati- ja porgandipannkoogid ning Pannkoogid forellitäidisega ja kanatäidisega.
Väikesed spinati- ja porgandipannkoogid on kohevad ampsud, mis on mõeldud trenditeadlikumale tarbijale, kes soovib süüa senisest veidi tervislikumaid pannkooke,“ tutvustab Kips. Põneva maitsega pannkooke võib kombineerida hapukoore, seente või kalaga, saades mõnusa soolase ampsu. Porgandipannkoogil on eripära sobida nii soolaseks kui magusaks roaks ning väga maitsvad on neid süüa muraka- või astelpajumoosiga.
Täidistega pannkookide puhul on uudseks lisandiks kreemjas toorjuust, tänu millele mõjuvad Pannkoogid forellitäidisega ja kanatäidisega väga maitsvana ka külmalt. Kooke võib soojendada kõrgel temperatuuri ahjus või pannil, mis muudab nende pealispinna krõmpsuks ning täidis jääb jahedam.
Suppide vallas üllatab Saarioinen kalasõpru mõnusalt koorese Külmsuitsuforelli püreesupi ning traditsioonilisema maitse austajaid juustuse Kana-köögivilja püreesupiga. „Jälgime, kuidas turg meie supid vastu võtab ning võib-olla tuleme lähiajal välja ka taimetoitlastele mõeldud püreesuppidega,“ avaldab Kips arvamust.
Suvisele Külmale peedisupile lisandus sel hooajal kiire, jahe ja kerge Külm kurgisupp, mida Saarioinen pakkus tänavu kõigile 18. mail Tallinnas toimuval Maijooksul osalejatele. Külm kurgisupp on E-ainete vaba!
Ühele inimesele mõeldud portsjontoitude segmenti  lisandunud kodune Ühepajatoit sisaldab lisaks hakklihale ja maitsvale peekonile tervislikke erivärvilisi köögivilju. Teise portsjontoiduna lisandus maitsev Pilaff, mis on tehtud õige retsepti järgi sibula ja porgandiga ning õige vähese tomatipastaga. See on tugev kõhutäis tõsisele töömehele taskukohase hinnaga.
Caesari salat kanaga ja Caeseri salat krevettidega on ettevõtte jaoks täiesti uudsed tooted, sest lisaks väga heale maitsele on salati komponendid pakendis jaotatud mitmesse erinevasse lahtrisse ning tarbijal on võimalus ise endale maitsev ja krõmpsuv salat kokku segada just sel hetkel, kui ta seda soovib. Pakendis on eraldi osas värske salat ja tomatid, vastavalt valikule kas kana või krevett ning muna, saiakrutoonid, kaste ja parmesanilaastud. Samuti on salatikarbiga mugavalt kaasas kahvel. „Õiges Caesari salatis peavad olema saiakrutoonid krõbedad ning salat krõmps, mitte kastmest läbivettinud ning kui tarbijale ei maitse muna, sai või parmesan, võib jätta selle lisamata,“ räägib Kips. Lisades, et koostisosade eraldamine ja kõrge hügieenitase tagab salatile nädala aja pikkuse säilimisaja.
Uute salatite kevadistes reklaamklippides lõi kaasa ka näitlejanna ja lavastaja Elina Pähklimägi. Koostöö Pähklimägiga on laiem, sest Saarioinen Eesti OÜ toetab tema lavastust „Lähedus“ Kõue mõisas.
Mereanniarmastajatele mõeldud Mamma Pastasalat suitsuforelli ja krevettidega sisaldab ehtsat forellifileed ja krevette. Salat on saadaval nii 200 g kui ka 3 kg pakendites. Vürtsikamate värskete salatite kõrval jõudis grillhooaja alguseks müügile kerge, värske ja mahedad maitseline Värske kapsa ja  kurgi salat, mis sobib suurepäraselt lihatoitudele lisandiks.
Võileibade osas eelistab Saarioinen rukkileiba, mis on kiudainerikas. Uus Rukkiburger, on tõhus suutäis, kus omavahel segunevad mõnus maitse, kanaliha pihv ja kreemjas kurgi-toorjuustusalat. Samuti on tarbijate seas populaarsust võitnud klassikaline Rukkileib peekoni ja omletiga.
Omlett kodujuustutäidisega ja Omlett singitäidisega sobivad oma kõrge valgusisaldusega väga hästi sportlastele ja teistele aktiivsetele inimestele, kes hoolivad endast.  Tähtis on see, et omletid on gluteenivabad ja seega sobivad suurepäraselt inimestele, kes kannatavad gluteeni talumatuse all. Omletid on pakendatud kevadiselt säravatesse rohelistesse taskutesse, kust on neid mõnus tarbida ilma käsi määrimata.
Uutes särtsakates punastes pakendites wrappide perre lisandus teravama maitsega Wrap veisesingitäidisega, mis sobib mugava pakendi tõttu kiireks päevaseks vahepalaks. „Oma tootearenduses oleme mõelnud nii meestele, naistele kui ka lastele, et igaüks leiaks oma lemmiku ning tooted oleksid maitsvad ja taskukohased,“ märgib Kips.
Salatid
3 fotot
  • Salatid
Saarioineni pannkoogid
4 fotot
  • Saarioineni pannkoogid
Võileivad
2 fotot
  • Võileivad
Supid
3 fotot
  • Supid
Omletid ja Wrapid
3 fotot
  • Omletid ja Wrapid
Portsjontoidud
2 fotot
  • Portsjontoidud

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 14.11.24, 18:32
Jaekaubanduse järgmine arenguhüpe ‒ tulevik on kassavabade poodide päralt
Ostlemise ja ostukogemuse tulevik pakub palju põnevust, jagab kodumaise tarkvaraarendusettevõtte Datanor tegevjuht Indrek Ott ja kirjeldab, milleks valmis olla.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele