• ST
  • 27.06.24, 14:30

Top 5 mängu väljalaset siiani sel aastal

Suured mängusõbrad juba teavad, et kuigi 2024. aasta on vaid poole peal, siis on juba välja tulnud mitmeid kauaoodatud põnevaid mänge. Mitmesuguseid mänge erinevatel teemadel mitmetest eri valdkondadest on väljas ning mängimiseks valmis. Millised need on, saab teada seda artiklit edasi lugedes.
Pexels
  • Pexels
Arvuti- ja videomängude maailm on kirju ning sinna juurde lisanduvad ka mitmesugused teiste valdkondade mängud. Need viis seni elevust tekitanud mängu erinevad nii žanri kui ka pakutava mängukogemuse poolest. Alustades meelierutavatest rollimängudest ja tegevusi täis koobastest ning lõpetades uuenduslike ning ainulaadsete kasiinomängudega, on see aasta toonud juba mitmeid tähelepanuväärseid mänge, mis on sobilikud erinevatele mängusõpradele. Ettevõtjad, kes on neid loonud, on pakkunud suurepäraseid mänge koos suurepärase teenindusega ja andes mängijatele seda, mida nad tahavad.
Need top 5 mängu on mitmetes mängukeskkondades ning foorumites juba laineid löönud oma innovaatiliste funktsioonide, kaasahaarava mängutegevuse ja eriliste elamuste tõttu. Olenemata sellest, kas eelistatakse põnevaid rollimänge, ajaloost pärinevaid jumalaid või õuduslikke emotsioone, on see aasta juba toonud mitmeid uusi mänge suuremale ja väiksemale mängusõbrale. Vaatame täpsemalt, milliste mängudega on tegemist.

Revenge of Loki Megaways

Videomängude maailm jaguneb mitmeks erinevaks valdkonnaks, mistõttu vaatame üle ka kasiinomängude maailmas ühe olulise mängu, mis sel aastal ilmavalgust nägi. Siinkohal on tegu Pragmatic Play põneva online kasiino slotimänguga, kus on kasutatud juba populaarseks ning armastatuks saanud megaways funktsiooni.
Revenge of Loki Megaways on olemas juba väga paljude online kasiino lehtedel ning samuti ka Eesti online kasiino mänguvalikus. Mängu teemaks on põhjamaine jumal Loki koos tema kurjuse ja pahameelega. Mäng pakub ägedat graafikat, kaasahaaravat mängupilti ning põnevaid boonusvoorusid.
Revenge of Loki Megaways funktsioonid ja kokkuvõte:
  • Mängutootja: Pragmatic Play;
  • Platvorm: Online kasiino;
  • Väljalaskmise kuupäev: Mai 2024;
  • Funktsioonid: megaways, kaskaadsed võidud, muutuvad rullikud, tasuta keerutused koos kordajate ja lisakeerutuste võimalusega, laienevad ning liikuvad metsikud sümbolid, boonuse ostmise võimalus;
  • Teema: Põhjamaa jumal Loki ning teised sama mütoloogia jumalad;

Final Fantasy VII Rebirth

Tegemist on 29. veebruaril välja tulnud videomänguga, mis on loodud PlayStation 5 mängukonsooli platvormil mängimiseks. Final Fantasy VII on kauaoodatud järg, mis jätkab Cloud Strife’i ning tema kaaslaste eepilist lugu. Mäng on saanud uhkeldavalt uimastava graafika, laiendatud maailma ja täiustatud võitlusmehhanismid, mis võluvad nii uut mängijat kui juba pikaajalist fänni.
Mängus on täiustatud lahingusüsteem, kus mängijad saavad ühendada oma strateegilise mõtlemise ja põneva lahingutegevuse. Seda kõike saab teha koos oma kaaslastega ning lisaks on juures ka uusi tegelasi. Final Fantasy VII mängus on elujõuline ja suur maailm, kus mängijaid ootavad ees uued seiklused ja eriliste keskkondade uurimine.
Final Fantasy VII peamised funktsioonid ja kokkuvõte:
  • Mängutootja: Square Enix;
  • Platvorm: PlayStation 5;
  • Väljalaske kuupäev: 29. veebruar 2024;
  • Mängu käik: Mängus on kokku 14 taset, mis tuleb läbi teha;
  • Raskusastme valik: kerge, mõõdukas, raske;
  • Tegelased: 24 erinevat tegelast, sealhulgas loomulikult Cloud Strife, Barret Wallace, Tifa Lockhart ja Red XIII;
  • Mängus olev maailm: Grasslands, Chocobos, lisaks uued transpordivõimalused ja minimängud.

Hades II

Kuna esialgne Hades videomäng oli väga edukas ning osutus tõeliseks meistriteoseks, siis loomulikul tehti sellele ka järg. Mängu järje tootjaks on Supergiant Games, kes tuli Hades II mänguga välja selle aasta märtsikuus. Mäng pakub veelgi enam põnevust ning kiireid tegevusliine, mistõttu esimese mängu fännid pettuma ei peaks.
Hades II võlub mängijaid sügava narratiivi ning kauni kunstistiiliga. Selles mängus võtavad mängijad juba esimesest Hades mängust tuntud Zagreuse õe Melinöe rolli, kes võitleb allmaailmas. Hades II pakub tegevust Kreeka mütoloogia allmaailmas, kus musta maagia loitsudega tuleb vastu astuda tõeliselt hirmsale vaenlasele, kes on mängud välja toodud kui Titan of Time.
Mängutootja Supergiant Games poolt on tegu esimese järjelooga nende videomängude tootmises. Järg tugineb auhinnatud originaali - Hades - parimatele aspektidele, kuid seda kõike täiesti uues tegevusrohkes maailmas, mille juured pärinevad Kreeka mütoloogias ning selle sügavas seoses musta maagiaga.
Hades II parimad funktsioonid ja kokkuvõte:
  • Mängutootja: Supergiant Games;
  • Platvorm (kui mäng on lõppversioonis): PlayStation 5 ja 4, Xbox series X ja S, Xbox One ja Microsoft Windows;
  • Väljalaske kuupäev: 7. märts 2024, varajane ligipääs mängule, mitte lõplik versioon;
  • Mängu käik: mängijad navigeerivad läbi erinevate tasemete, mis jagunevad eri maailmade vahel;
  • Tegelased: Melinöe, Zagreus, Chronos, Hecate, Moros, Apollo, Nemesis;
  • Mängus olev maailm: Allmaailm, Uued asukohad, Bossidega võitlemine igal tasemel ning narratiivi jutustamine, tuues välja rohkem infot Melinöe minevikust.

Balatro

Mängu on loonud mänguarendaja LocalThunk ning välja lastud Playstacki poolt. Tegemist on põneva pokkeri-laadse mänguga, kust leiab huvitavaid tegelasi, eriline graafika ning pokkerile omaseid ja mitteomaseid tegevusi. Tegemist ei ole mänguga, mis on leitav online kasiino lehekülgedelt. Kuigi pokkeri elementide tõttu võiks eeldada, et see on online kasiino mäng, jääb see siiski videomängu kategooriasse, kus raha peale ei saa mängida.
Mängus tuleb luua võimalikult tugevaid pokkeri-käsi, et järgmistele tasanditele mängima saada. Balatro ühendab klassikalised pokkerielemendid strateegilise kaardipaki ehitamisega võimaldades mängijatel kasutada erinevaid teisi kaarte nagu jokkerid ja arkaanikaardid.
Balatro funktsioonid ja kokkuvõte:
  • Mängutootja: LocalThunk;
  • Platvorm: Nintendo Switch, PlayStation 5/4, Mac/OS, Windows, Xbox One/X/S;
  • Väljalaske kuupäev: 20. veebruar 2024;
  • Mängukäik: järgmistele tasanditele liikumiseks tuleb ehitada võimalikult tugevaid pokkerikäsi;
  • Mängupilt: esialgu võib tunduda mõnevõrra robustne, kuid igati sobiv mängule.

The Last of Us Part II Remastered

Tegemist on samanimelise mängu uuendatud versiooniga, mis on tehtud eksklusiivselt PlayStation 5 mängukonsoolile. Mäng on täiustatud versioon, mis pakub arvukaid uuendusi ning funktsioone, mis kasutavad täielikult ära PS5 võimalusi. Mängu tegevus toimub postapokalüptilises maailmas, jätkates mängu esialgse versiooni narratiivi.
Mäng pakub sügavat emotsionaalset mõju, keerulisi tegelasi ja moraali tähendusele mitmekülgset lähenemist. Mängu tegevus toimub viis aastat pärast esimese mängu sündmuste toimumist. Tegelased Ellie ja Joel on asunud elama rahulikku kogukonda. Rahulik aeg saab aga mööda tänu vägivaldse sündmuse toimumisele, mis paneb Ellie kättemaksu otsima. See aga toob mängu uue tegelase - Abby.
The Last of Us Part II Remastered funktsioonid ja kokkuvõte:
  • Mängutootja: Naughty Dog;
  • Platvorm: PlayStation 5;
  • Väljalaske kuupäev: 19. Jaanuar 2024;
  • Tegelased: Ellie, Joel, Abby, Tina, Jesse, Tom, Lev
  • Mängu maailm ja käik: postapokalüptiline maailm, sisaldab kolme esimesest versioonist välja jäänud lugu: Sewers, Jackson Party ja Boar Hunt.
Kuigi 2024 aasta on alles poole peal, on mängude arendajad ning tootjad tulnud juba välja mitmete põnevate ja kaasahaaravate mängudega. Mänge saab mängida erinevatel platvormidel alates Nintendost kuni online kasiino mänguplatvormini. Mängimine võib olla kasulik tegevus strateegilise mõtlemise. Lisaks arendavad mängud tähelepanu ning motoorseid võimeid.
Kuigi igaühel võivad olla oma lemmikud mängud, mida mängida, on alati huvitav proovida uusi ning teistsuguseid mänge. Selle aasta esimeses pooles on loomulikult häid ja huvitavaid mänge veelgi välja lastud, kuid kõik paraku välja valitud viisiku hulka ei mahu. Milliseid erilisi ja häid mänge on veel sel aastal tulemas, seda näeb juba aasta teises pooles.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 18:25
Müük kasvab, kui kasutad korralikku logistikat
Eesti turul üle 30 aasta tegutsenud Smarten Logistics pakub kolmanda osapoole logistikat ehk 3PL. Me hoolitseme kõige logistikaga seonduva eest: alates laovarude planeerimisest, kaupade vastuvõtust, arvele võtmisest, ladustamisest ning lõpetades nende klientideni toimetamisega. Lähemalt räägib Martin Karolin Smarteni müügiosakonnast.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele