• 11.06.10, 21:24
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Merineitsi juht: huvitavatele restoraniprojektidele oleks ruumi

Uutele ja huvitavatele projektidele on restoraniturul kindlasti ruumi ja kõik meist suuremad söögikohad oleksid meile konkurendid, kommenteeris Viru hotellis asuva Merineitsi restorani juht Margus Tampere ärimehe Rein Kilgi kava rajada Tallinna hiigelkõrts.
Kilk, kes seitse aastat tagasi avas Eesti suurima kõrtsi – 1500-kohalise kuursaali Pärnus – plaanib Tallinna tselluloosikompleksi katlamajja veelgi suurema söögikoha rajamist.
„Kõik sõltub sellest, mida teha kavatsetakse, sest tegelikult on Eesti restoraniturg suhteliselt ühte auku – ikka lounge ja longe ning ja õllekas ja õllekas,“ ütles Tampere. „Huvitaid kohti on vähe, näiteks laste- ja perega veetmise kohad on totaalselt puudu.“
Merineitsis on 500 istekohta ja Tampere kinnitusel on tegu kõige suurema banketikohaga Tallinnas ja kogu Eestis. „Seega kõik meist suuremad on konkurendid meile,“ lausus Tampere. „Aga ma kahtlen küll tugevalt, kas Kilgi plaanitu pole liiga suur, et iga päev ennast täis veaks.“

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 02.01.25, 15:15
LHV: e-poe müügikanali tähtsust ei saa enam eirata
Kaubanduse mahud näitasid oktoobris juba kerget tõusu ja mõõnaaeg on ületatud, leiab LHV panga kaupmeeste makselahenduste juht Indrek Kaljumäe. Seda enam tuleb tema sõnul tähelepanu pöörata e-makselahenduste võimekusele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele