Selver avas täna Solarise keskuses gurmeekaupluse, esimene gurmeekauplus avati septembris Tallinna Kaubamajas, teatas ettevõte
Jätkuvalt on käimas läbirääkimised Tartusse ja Pärnusse heade asukohtade leidmiseks.
„Täna avatud kauplus eristub Kaubamajas tegutsevast gurmeepoest mõnevõrra laiema värske toidukauba valikuga,“ lubas Selveri keti juht Andres Heinver.
Selveri gurmeekaupluse valikus on enam kui 1500 erinevat toodet. Teiste seast leiab värsket liha, sinke, juuste ja mereande, maiustusi, erinevaid jooke, kastmeid, maitseaineid, õli ja salateid. Esindatud on kvaliteetbrändid nagu Maxim´s, Michel Cluizel, Valrhona, Embutidos, Cuit´s, Whittard of Chelsea, Caffarel, Cadbury ja paljud teised.
"Toidunautlejale on poe asukoht südalinnas väga hea, sest siia saab ühtviisi lihtsalt nii jalgsi kui autoga. Uue gurmeepoe leiab kohe parklast väljudes samalt korruselt seal juba tegutseva toidupoega, mis sobib hästi kokku meie kontseptsiooniga,“ selgitas Heinver.
Kaupluste sisekujunduse autoriks on Eda-Ines Etti, kes on õppinud disaini New Yorkis ning kelle jaoks on Selveri gurmeepoed esimeseks terviklikuks sisekujundusalaseks väljakutseks.
Eesti kapitalil tegutsevasse Selveri ketti kuulub hetkel 35 super- ja hüpermarketit, 2 gurmeekauplust ning tütarfirmana suurköök. Tänavu avab Selver veel kaks supermarketit Tartus ja Raplas ning esimese kodupoe Pääsküla ja Laagri piiril. Selveritest tehti mullu 33,1 miljonit ostu. Selveri keti 2011. aasta käive oli 318,7 miljonit eurot ja puhaskasum 11 miljonit eurot. Selver kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja kontserni.
Seotud lood
Alates 1. septembrist sulgeb Selver gurmeekaupluse Kaubamaja B-galeriis klientide vähese huvi tõttu.
Ärijuhtimissüsteemid (ERP, ettevõtte ressursside planeerimine) on viimastel aastatel oluliselt muutunud. Muutuste peamine suund on see, et ettevõtete individuaalselt kohandatud süsteemid asendatakse üha enam pilvepõhiste ERP-lahendustega.