Eestlanna Merle Milvere valiti teist aastat järjest Hesburgeri parimaks piirkonnajuhiks Baltikumis. Eesti parimaks Hesburgeri restoraniks valiti Jõhvis asuv restoran.
- Vesa Viitanan ja Merle Milvere Foto: Kristaps Lapik
Hesburgeri tegevjuhi Vesa Viitaneni sõnul on tal hea meel Merle Milveret tunnustada kogu juhtkonna nimel. ”Merle on kogenud professionaal, kes on austatud ja armastatud nii kolleegide kui alluvate seas,” kirjeldas teda Hesburgeri tegevjuht Vesa Viitanen. ” Juhtide poolt on Merlel suur usaldus, sest tal on oskus jagada oma teadmisi, tugev tahe asju edasi viia ja valmisolek alati abistada kui vaja,” lisas ta.
Parima Eesti restorani tiitel läks sel aastal Jõhvi Hesburgerile, mida juhib Ksenia Tsõgankova. Parim valiti kolme parima piirkonna hulgast, kuhu lisaks Jõhvile kuulusid ka Tallinna Sikupilli ja Tartu Kaubamaja Hesburgeri restoranid. Hesburgeri parim restoran valitakse siseauditi, tagasiside ja teenindusstandardist kinnipidamine alusel.
Hesburgeril on Eestis 48 restorani ja 506 töötajat. Kokku on maailmas tänase seisuga avatud 497 Hesburgeri restorani üheksas riigis, lisaks Baltikumile ka Skandinaaviamaades, Venemaal, Ukrainas, Saksamaal ja Bulgaarias.
Seotud lood
Selveri müügid kinnitavad, et jõulude ajal eelistatakse traditsioonilisi maitseid, kuid alati on ruumi innovatsioonile. Seetõttu tuleb Selveri Köök igal aastal välja uute ja eriliste jõulutoodetega. Kulinaaria tegevdirektor Merje Kips räägib lähemalt.