Eestlased eelistavad grillida peamiselt vanu lemmikuid, kuid ollakse valmis proovima ka uusi tooteid. Eelistatumate grilltoodete hulgast leiab marinaade, mis sisaldavad Värska vett, mustikapüreed ja Hellmann’s majonees.
Eesti grilltoodete lett on kogu maailmas ainulaadne. Igal aastal tuuakse turule ka mitukümmend uut toodet. Foto: Maarit Eerme
Nõo Lihatööstuse nõukogu esimehe Simmo Kruustüki sõnul on hetkel peamiseks trendiks see, et grillitakse jätkuvalt kodus ja sõprade ringis. “Suuri grillpidusid ja -festivale ei toimu.” Seetõttu näevad nad, et suvetoodete müük võiks tõusta sama kõva tempoga nagu eelmisel aastal, kuskil 5%. “Kõige parem müügimees on ikkagi ilm ning loodame, et tuleb kaunis suvi,” ütles Kruustükk.
147 akadeemilist tundi, millest 16 akadeemilist tundi toimub klassiruumis ning 131 akadeemilist tundi toimub 2 kuu jooksul iseseisva- ja mentorõppena (sh iseseisev õpe 121 ak h ja 10 ak h) koolitajaga koos mentorõpe.