Toidufotograafia kogub järjest enam populaarsust ning lisaks professionaalsetele fotograafidele, haaravad kaamera kätte ka lihtsalt asjast huvitatud. Toidublogija Ragne Värk jõudis selleni läbi enda blogi, millest ajapikku kasvas välja juba suurem huvi.
Toidublogija Ragne Värk hakkaski esmalt toite pildistama oma blogi jaoks, millest arenes välja suurem huvi. Kõik see toimus kuskil 12 aastat tagasi. “Toitu on ka natuke lihtsam pildistada, kuna ta ei vaidle sulle vastu ja seda on kergem sättida. Siiski tuleb ka teatud roogade puhul arvestada seda, et need tuleb võimalikult kiirelt pildile saada. Sel juhul sätin ma juba varem valmis selle nurga, kus foto teen. Kui ma näiteks olengi valmistanud pastarooga, siis asetan selle kohe taldrikule ära ja teen kiirelt pildi. Need road, mis peavad kauem vastu, võimaldavad ka rohkem rekvisiitidega mängida ja rooga fotole sättida,” ütles Värk.
Seotud lood
Ärijuhtimissüsteemid (ERP, ettevõtte ressursside planeerimine) on viimastel aastatel oluliselt muutunud. Muutuste peamine suund on see, et ettevõtete individuaalselt kohandatud süsteemid asendatakse üha enam pilvepõhiste ERP-lahendustega.