Toidupäästmispoe asutaja: tuntud brändid ei taha näidata, et nende kaup poes seisma jääb
Eesti esimese „parim enne“ toidupäästmise poe Sumena asutaja Oliver Sebastian Lambi sõnul ei jõua täiesti kõlblikud toiduained vajajateni, sest paljud suured brändid ning ka riik soodustavad pigem kauba hävitamist.
„Meil tuleb tihti ette, et maaletooja või tootja tunnistab ausalt, et viskab täiesti teadlikult kvaliteetse kauba pigem ära, kui annab selle inimestele."
Ostlemise ja ostukogemuse tulevik pakub palju põnevust, jagab kodumaise tarkvaraarendusettevõtte Datanor tegevjuht Indrek Ott ja kirjeldab, milleks valmis olla.
147 akadeemilist tundi, millest 16 akadeemilist tundi toimub klassiruumis ning 131 akadeemilist tundi toimub 2 kuu jooksul iseseisva- ja mentorõppena (sh iseseisev õpe 121 ak h ja 10 ak h) koolitajaga koos mentorõpe.