Nõo Lihatööstuse tegevjuht Ragnar Loova prognoosib, et järgmisel aastal lihatoodete hinnad rohkem ei tõuse ning tulekul on uued innovaatilised tooted ja pakkelahendused.
- Nõo Lihatööstuse tegevjuhi Ragnar Loova sõnul on lihasektor olnud viimastel aastatel kahjumis, mistõttu on paljudel lihatööstustel kadunud investeerimisjulgus ja ka -võimekus.
„Ma arvan, et praeguses majandussituatsioonis pingutavad kõik turuosalised selle nimel, et saavutada järgmisel aastal nullinflatsioon ja seda ka käibemaksutõusu valguses. Selline eesmärk peaks olema nii toidutootjatel kui ka kaubandusel. Nõo Lihatööstus teeb selle saavutamise nimel tööd, investeerib ja arendab uudseid tooteid,“ ütles Nõo Lihatööstuse tegevjuht Ragnar Loova. Tema sõnul aitab seda eesmärki saavutada efektiivsuse tõus läbi innovatsiooni ja läbipaistev hinnastamine. Viimastel kuudel on ka toormehinnad stabiliseerunud, mis annab samuti lootust, et lihatoodete hinnad rohkem ei kalline.
Seotud lood
Jaekaubanduses ei võistle omavahel ainult hinnad ja tooted – üha olulisemaks muutub võitlus kliendi tähelepanu eest. Ajal, mil ostjad otsivad ja eelistavad positiivseid elamusi pakkuvat ostukeskkonda, on digitaalsed lahendused kaupluste uueks standardiks. Küsimus pole enam selles, kas digitaliseerida, vaid kuidas teha seda nii, et investeering end võimalikult kiiresti ära tasuks.