Nõo lihatööstuse sõnul on Eesti lihasektori jõud on taastumas, kuid tähelepanu vajab kohaliku toidutööstuse ekspordi olukord.
- Nõo Lihatööstuse tegevjuht Ragnar Loova saab lõpuks rääkida lihasektori stabiliseerumisest. Foto: Nõo Lihatööstus AS
„Lihatööstuste mahuindeksi jõuline langus näitas 2023. aasta neljandas kvartalis raugemise märke– langus oli võrreldes eelmise aastaga 7,8%. Arvatavasti on siin oma mõju ka võrdlusbaasi mõningases muutuses, kuid võrreldes kolmanda kvartali ligi 13%-lise langusega on hullem ilmselt möödas ning saame lihaturu puhul lõpuks rääkida stabiliseerumisest,“ kommenteeris juhtiva kodumaise Nõo Lihatööstuse tegevjuht Ragnar Loova.
Seotud lood
Ostlemise ja ostukogemuse tulevik pakub palju põnevust, jagab kodumaise tarkvaraarendusettevõtte Datanor tegevjuht Indrek Ott ja kirjeldab, milleks valmis olla.