• 10.07.24, 15:35

Sanitex parandas tulemust

Sanitex teenis 2023. aastal 269,4 miljoni eurose käibe juures 2,8 miljonit eurot ärikahjumit. Mullusega võrreldes kasvas ettevõtte müügitulu 1,7%. 2022. aastal oli ettevõtte müügitulu 264,8 miljonit ja ärikahjum 4,3 miljonit eurot.
Ettevõtte oluliseks tegevusalaks on kaupade müük HoReCa sektori klientidele kas tellimusveo või Promo Cash&Carry kaupluslao vahendusel.
  • Ettevõtte oluliseks tegevusalaks on kaupade müük HoReCa sektori klientidele kas tellimusveo või Promo Cash&Carry kaupluslao vahendusel. Foto: Raul_Mee
Rahvusvaheline kontsern Sanitex OÜ tegeleb toidu-, esmatarbekaupade ja tubakatoodete vahendamisega Eesti jaekettidele. Teiseks oluliseks tegevuseks on eelpool nimetatud kaupade müük HoReCa sektori klientidele kas tellimusveo või Promo Cash&Carry kaupluslao vahendusel. Täiendavalt tegeletakse Eesti turul tegutsevate telekommunikatsiooni ettevõtete mobiilse sideteenuse ettemaksukaartide vahendamisega, müügi edendamise ja kaubapaigutusteenuse, esindatavate kaubamärkide tootjatele turundus- ja reklaamiteenuste osutamisega, kohvi, teiste kuumade jookide ja suupistete müügiga läbi iseteeninduslike müügiautomaatide.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele