Restorani majandamine on osutunud nii keeruliseks, et jõustuvate maksumuudatuste taustal muutub restoranipidamine pigem hobiks, mille kõrvale peab leidma kõrvaltöö, kui tahta saada hakkama korralikult, ütles restoranide Salt ja Stereo perenaine Tiina Kõresoo.
Kõresoo rääkis Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis, et praeguses seisus ei ole enam võimalik hoida restoranikultuuri kõrgel tasemel. "Olukord on muutunud pööraseks ja natuke jaburaks," märkis restoranipidaja.
Kõresoo sõnul on tema suurim ootus valitsusele unustada ära majutus- ja toitlustusettevõtete maksutõus.
Tiina Kõresood intervjueeris Mai Kroonmäe.
Foto autor: Liis Treimann.
Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.