• 26.05.23, 12:20

Värsked emotsioonid: kuidas tähistavad Michelini tunnustuse saanud peakokad võitu

Äripäeva ajakirjanik Gregor Alaküla käis neljapäeval kraadimas meeleolu Michelini tärnide jagamisel. Kuulete intervjuusid esmakordselt Michelini tunnustuse pälvinud restoranide Soo ja Barbarea peakokkadega ning esmakordselt Baltikumis kaks Michelini tärni pälvinud 180 kraadi peakoka Mathias Dietheriga.
Michelini restoranide gala 2023.
  • Michelini restoranide gala 2023. Foto: Karli Saul
Michelini jätkusuutlikkuse tunnustuse ehk rohelise tärni ning ka Michelini noore koka preemia pälvinud restorani Soo restorani peakokk Daanius Aas räägib intervjuus, kuidas tähistab võitu ning millised ambitsioonikad plaanid on tal käesolevaks ning järgmiseks aastaks.

Seotud lood

Uudised
  • 25.05.23, 11:59
Eesti sai esimese kahe Michelini tärni restorani
Michelin Guide Estonia 2023 soovitab kokku 34 restorani, mille hulgas on restoran, mis on äsja tunnustatud kahe Michelini tärniga, üks ühe Michelini tärniga restoran, kuus Bib Gourmands tunnustusega restorani, mille sekka lisandus sel aastal uus restoran ja veel üks uus Michelini rohelise tärni tunnustus, mis viis Michelini roheliste tärnide koguarvu kaheni.
Uudised
  • 26.05.23, 10:35
FOTOD: Michelini restoranide gala 2023
Eile õhtul kogunesid PROTO avastustehase Nobeli saali 2023. aasta Michelini giidi pääsenud restoranide peakokad, et võtta vastu Michelini perre kuulumist tähistavad plaadid. Tärnirestoranide peakokad Matthias Diether ja Tõnis Siigur said selga Michelini peakokajakid, parim noorkokk Daanius Aas noortejaki.
  • ST
Sisuturundus
  • 14.11.24, 18:32
Jaekaubanduse järgmine arenguhüpe ‒ tulevik on kassavabade poodide päralt
Ostlemise ja ostukogemuse tulevik pakub palju põnevust, jagab kodumaise tarkvaraarendusettevõtte Datanor tegevjuht Indrek Ott ja kirjeldab, milleks valmis olla.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele