Autor: Helen Külaots • 12. august 2024

Selveri tooteid saab nüüd tellida Wolt’i kaudu

Alates 12. augustist saab Wolt’i rakendusest tellida Selveri ja Delice kaupluste tooteid. Esindatud on 20 Selveri ja Delice Solaris kauplus ning valikus on 3500 klientide poolt enim ostetud toidu- ja esmatarbekaupade artiklit.

Selveri juhi Kristi Lombi sõnul otsib Selver pidevalt võimalusi ärivaldkondade laienemiseks ning hea meel on alustada koostööd Woltiga. „Teeme Selveris iga päev tööd selle nimel, et pakkuda meie klientidele parimat teenust. Nüüd on lisandunud uus mugav võimalus tellida toit ja tarbekaubad koju, kontorisse või kasvõi randa,“ ütleb Lomp.

Wolti puhul on tegemist teenusega, mille fookuseks on kiirus, aga samas ka kvaliteet. „Selveri toodetest on võimalik tellida kõike ning kauba saab kätte ligikaudu poole tunni jooksul,“ selgitab Lomp ning lisab, et valikus pole ainult tavatooted, vaid ka Selveri valmistoit (salatid, võileivad), lihameistrite toodang, pagaritooted ja kõik muud esmatarbekaubad, mida tavalisest Selverist leida võib, kokku ligi 3500+ toodet. „Ning Delice Solarise valikus on eriliselt suur valmistoidu valik – burgerid, wrapid, täidetud croissant’id, poked, salatid ja palju muud,“ täiendab Lomp.

Arsenali Selver, kust Wolti kaudu saab kaupu koju tellida
Foto: MARIS TOMBA

Kliendi poolt tellitud kauba komplekteerib Selveri töötaja, kaubale tuleb kauplusesse järgi Wolt’i kuller, kes viib kauba omakorda kliendile. Kogu protsess on kiire ja mugav!

Wolt Baltikumi juhi Mantas Lomsargise sõnul on toidupoodide tugev esindatus platvormil väga oluline, sest tellimuste arv on kasvuteel.

“Me oleme sisuliselt kaubanduskeskus taskus – kõik, mis varem eeldas kaubanduskeskusesse minemist, on nüüd saadaval ka Woltis. Koostöö Selveriga läheb selle strateegiaga väga hästi kokku,” märgib Lomsargis.

Wolt Baltikumi juht Mantas Lomsargis

"Usume, et Wolti teenus toob Selveri enda e-kaubanduse lahendustele lisaväärtust. Selveri partnerluse puhul väärtustame laia tootevalikut – see annab klientidele võimaluse tellida kiiresti hädavajalik kaup, samas on valikus olemas kõik vajalik juhuks, kui tahad külmkappi varuda lausa nädala toidu. Meie statistika näitab, et eestlased on muide ühed agaramad veebipõhiselt toidupoest ostlejad. Eestlaste armastus ja usaldus e-teenuste vastu jõuab selgelt ka kaubandusse," ütles Lomsargis.

Wolti andmete põhjal tellitakse suvekuudel toidukauplustest vähem piimatooteid ja üha enam jõuavad klientide ostukorvi erinevad snäkid ja krõpsud ning värsked puu- ja juurviljad. Eestis tellitakse toiduainetest kõige rohkem jäätist, kirsstomateid, kurki, piima ja banaane.

Vahel tellitakse ka suurtes kogustes jääd ja vett, kus üks kuller käib mitu korda poe vahet või toob tellimuse kohale mitu kullerit, sest tellitud on 50 pakki jääd, 100 pudelit vett või 50 pakki piima. Enamasti on selliste eritellimuste tegijad restoranid.

Woltiga Selverist toidukaupade tellimiseks tuleb nutitelefoni laadida Wolt rakendus, mis on kättesaadav nii Google Play kui App Store’i rakenduspoodides. Kauba tellimine Selverist toimub sarnaselt restoranidest tellimisele – rakendusest tuleb valida soovitud Selveri kauplus ja sealt omakorda sobivad tooted.

Wolti vahendusel saab kaupu koju tellida kaheksast linnast – Tallinn, Keila, Tartu, Pärnu, Rakvere, Viljandi, Kuressaare ja Narva. Tallinnas Kadaka, Torupilli, Kakumäe, Pelgulinna, Marienthali, Laagri, Arsenali, Tähesaju ja Balti jaama turu Selverist ning Delice Solaris kauplusest.

Tartus Veeriku, Jaamamõisa ja Sõbra Selverist, Pärnus Mai ja Ülejõe Selverist, Rakveres Krooni Selverist, Kuressaares Saare Selverist, Narvas Astri Selverist , Viljandis Centrumi Selverist ning Keila ja Peetri Selverist.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700