Tänavuse restoranide TOP-i vallutajad tõdevad, et aina vähemaks jääb inimesi, kes väljas söömist endale lubada saavad.
![Baltic Restaurants Estonia tegevdirektor Aaro Lode](https://static-img.aripaev.ee/?type=preview&uuid=dbd29d92-372d-548d-8334-1df942bf5210&width=3840&q=70)
- Baltic Restaurants Estonia tegevdirektor Aaro Lode Foto: Andras Kralla
Esimene Restorani TOP-i edetabelis on Baltic Restraurants Estonia, kes on seotud igapäevase personali, üliõpilaste, õpilaste, lasteaialaste ja patsientide toitlustusega ning ärikeskuste, tehaste ja parvlaevade lõunarestoranides, kohvikutes opereerimisega.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Hesburgeri uus kiirtoidukett HeseKebab alustab hoogsat laienemist Eestis. Esimene restoran avati septembris Tallinna T1 keskuses, kus tulemused ületavad ootusi – iga päev teenindatakse ligikaudu 200 klienti.
“Noored ei joo! Eriti ajal, mil hoitakse kokku”
Kinnisvaraettevõtjatele Marko Kullile ja Ahti Kiilile kuuluv kokteilibaar Butterfly Lounge teatas möödunud nädalal, et sulgeb jäädavalt oma uksed. Omanikud ise pole kommentare jaganud. Konkurentidele tuli aga uudis menuka kokteilibaari sulgemisest üllatusena.
Hotellide TOP-i esikolmik suudab küll ääri-veeri oma toad täita, kuid kriisidele eelnevaid aegu igatsevad kõik. Majanduskeskkond paneb hotellide peremehi aina loovamaid lahendusi leidma.
Eesti Hotellide ja Restoranide Liit valis eile õhtul uue juhatuse, mille esimeheks sai Duco hotellide juht ja üks omanikest Madis Laid.
Käesoleval aastal on Barbora tegemiste keskmeks heategevus ning aasta jooksul pööratakse tähelepanu erinevatele abivajajatele, kes kõik vajavad meie hoolt ja märkamist. Ettevõtte usub, et igaüks saab ümbritsevat maailma paremaks muuta ning seetõttu kaasab Barbora ka oma töötajaid erinevatesse vabatahtlikesse projektidesse. Heategevusaastat alustatakse projektiga "Anna Käppa", mis on suunatud varjupaigas viibivate koerte heaolu toetamiseks.