Kiirtoidurestoran Hesburger teeb vahet oma Soome ning Eesti tarbijatel. Soome hamburgerite vahel on kodumaine ja Eesti hamburgerite vahel on Poola päritoluga loomalihapihvid.
Nes2biz Estonia tegi intervjuu Hesburgeri juhatuse esimehega Kari Salmelaga. Intervjuu lõpus on märgitud, et soomlastel on aga Hesburgeri burgeris 100% kodumaist loomaliha, Eestis aga Poola päritoluga loomaliha.
Hesburgeri Soome koduleheküljel on kirjas, et hamburgeri vahel olev pihv on tehtud 100% kodamaisest loomalihapihvist. Eesti koduleheküljel on kirjutatud lihtsalt 100% loomalihapihv.
Burger-In Oy on Soome perefirma ja Hesburger on selle registreeritud kaubamärk. Burger-In Oy omanikeks on Salmela perekond ja Heikki Salmela tegutseb firma juhatuse esimehena. Hesburgeri tegevjuhina töötab Kari Salmela ja tegevjuhi asetäitjana Jari Vuoti.
Hesburgeri restoranide omanikeks Soomes on enamjaolt frantsiisiettevõtjad. Osa restoranidest on otseselt keti omanduses.
Seotud lood
Kaubanduse mahud näitasid oktoobris juba kerget tõusu ja mõõnaaeg on ületatud, leiab LHV panga kaupmeeste makselahenduste juht Indrek Kaljumäe. Seda enam tuleb tema sõnul tähelepanu pöörata e-makselahenduste võimekusele.