• 06.11.13, 09:41
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Toiduliit: kas Eesti toidutööstus valmistab kräppi?

Küsimus "Kas Eesti toidutööstus valmistab kräppi?" tuleb ikka ja jälle teemaks erinevates toidu kvaliteeti ja tervislikkust puudutavates arvamusavaldustes.
Seisukohti ja hoiakuid on erinevaid, mis sageli tekitavad tarbijates segadust ja hirmu – keda voi mida usaldada? Toiduliit korraldab täna selleteemalise ümarlaua.
Sõna saavad erinevad osapooled toiduteadlastest tarbijani: TTÜ toiduinstituudi juht Raivo Vokk, pollumajandusministeeriumi toiduohutuse osakonna juhataja Martin Minjajev, ajakirja Mari toidurubriigi toimetaja Tuuli Mathisen, Selveri juht Andres Heinver, Atria Eesti juht Olle Horm, Tervise Arengu Instituudi spetsialist Anneli Sammel, toiduliidu juht Sirje Potisepp, veterinaar- ja toiduameti toiduosakonna juhataja Heneli Lamp ja perearst Anneli Talvik.

Seotud lood

Uudised
  • 07.11.13, 08:45
Ministeerium: toitumisalaseks teavitustööks napib raha
Valdav osa toitumisalasest teavitustööst on jäänud toidutööstuste teha, sest riigil napib selleks raha.
Uudised
  • 07.11.13, 08:48
Amet: poodides müüdav toit on ohutu
Toidu kvaliteedi puhul on oluline selle ohutus ja meie poodides müüdav toit on ohutu, kinnitas toiduliidu kvaliteediteemalisel ümarlaual Tiina Mällo toidu- ja veterinaarametist.
  • ST
Sisuturundus
  • 02.01.25, 15:15
LHV: e-poe müügikanali tähtsust ei saa enam eirata
Kaubanduse mahud näitasid oktoobris juba kerget tõusu ja mõõnaaeg on ületatud, leiab LHV panga kaupmeeste makselahenduste juht Indrek Kaljumäe. Seda enam tuleb tema sõnul tähelepanu pöörata e-makselahenduste võimekusele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele