• 15.03.16, 15:15
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Üks firma täidab nädala Eesti eelarvest

Maksuameti andmetest nähtub, et Eestis on 29 ettevõtet, kelle maksude toel saaks valitsus vähemalt ühel päeval kõik kulud kaetud.
Möödunud aasta suurim maksumaksja oli Neste Eesti
  • Möödunud aasta suurim maksumaksja oli Neste Eesti Foto: Raul Mee
Peamiselt on tegu kütuse, tubaka või alkoholiettevõtetega. Kõige pikemalt püsiks eelarve Neste toel – tervelt nädala. Tubakafirma Philip Morris Eesti maksude toel täidaks valitsus võetud kohustused veel viie päeva jagu.
Kokku maksavad loetletud ettevõtet enam kui 1,4 miljardi eurot makse, mille najal püsib riigieelarve täpselt kaks kuud. Kokku kulutas valitsus mullu 365 päevaga 8,5 miljardit eurot.
 

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 14.10.24, 09:50
Partner Kuukaardi makselahendused koguvad järjest suuremat populaarsust. Loe, mis need on!
Partnerkaardiga Selveris, Kaubamajas, Delice´is, I.L.U.-s ja L´Occitane kauplustes oste tehes tasub alati kaaluda, kas soovid maksta ostu eest kohe või hiljem. Muutes oma tavalise Partnerkaardi Partner Kuukaardiks, tasud ostude eest endale sobival ajal. TKM Grupi Partnerkaardi arendusjuht Rene Paats räägib lähemalt.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele