"Tunnustus on kahtlemata suureks üllatuseks," ütles presidendilt Valgetähe IV klassi teenetemärgi saanud Selveri juhatuse liige Kristi Lomp.
- Kristi Lomp Foto: Liis Treimann
Lomp oli uudisest teada saades väga üllatunud. "Tunnustus annab kindlust, et valitud suunad ning vastu võetud otsused on olnud õiged, ning seda on ka märgatud," ütles ta.
Lomp ütles, et tunnustus annab kinnitust sellest, et Selveri panust ühiskondlikul tasandil on märgatud. "Eesti ettevõttena oleme alati soovinud rääkida kaasa kõlava häälega ühiskonna teemadel ning propageerinud Eesti toitu," sõnas ta.
Muidugi kavatseb Lomp suurt sündmust ka pere seltsis tähistada ning samuti ollakse ühiselt koos ka Vabariigi aastapäeval. "Vabariigi aastapäeva tähistamine sõprade ja pereringis on olnud meie pere traditsioon ning ega seegi kord eelnevatest ei erine," sõnas ta.
Kristi Lomp on aidanud Selveril olla viimastel aastatel Eesti konkurentsivõimeline jaekaubandusettevõte ning toetanud arvukalt erinevaid spordi- ja kultuuriüritusi.
Teenetemärgi said ka:
Toidukultuuri arendaja ja restoranipidaja Kristjan Peäske, projekti „Talust taldrikule“ elluviija
Tartu Terminali juhatuse liige Malle Raudsepp, kes ehitas üles ettevõtte, mis on edukas ja kiire kasvuga kodumaisel kapitalil põhinev kütusefirma
Nopri Talumeierei perenaine Vilve Niilo, kelle toel on ettevõtte piimatooted jõudnud üha suurema tarbijaskonna toidulauale.
Seotud lood
Mida ootavad kaupmehed aastalt 2022? Loe, milliste ootustega lähevad uuele aastale vastu Selveri, Klicki ja Ülemiste keskuse juhid.
Selveri tootevalik on alati olnud kaldu Eestimaise toote kasuks. Täiesti eraldi strateegiline äriharu on neil aga koostöö Eesti väiketootjatega. “See eeldab meilt suuremat panust ja paindlikumat suhtumist. Mida aeg edasi, seda rohkem näeme tarbijate kasvavat huvi väiketootjate vastu. Meie tahe on seda suunda edasi arendada,” ütleb Selveri juhatuse liige Kristi Lomp.
Selveri müügid kinnitavad, et jõulude ajal eelistatakse traditsioonilisi maitseid, kuid alati on ruumi innovatsioonile. Seetõttu tuleb Selveri Köök igal aastal välja uute ja eriliste jõulutoodetega. Kulinaaria tegevdirektor Merje Kips räägib lähemalt.