Restoraniärimees ja peakokk Vladislav Djatšuk seisab täna mitme eduka restorani taga. Kuigi ta ise enam aktiivselt peakoka rollis üles ei astu, vaid tegeleb rohkem juhtimise poolega, hoiab ta siiski köögipoolel silma peal. Oma köögis eelistab Djatšuk kasutada eestimaist toorainet ning toidu võlu peitub justnimelt lihtsuses.
- Restoraniärimees ja peakokk Vladislav Djatšuk Foto: Konstantin Sednev
Täna Djatšuk enam ise nii aktiivselt peakoka ametis ei ole, rohkem on ta tegevjuhi rollis ja täidab sellega kaasnevaid ülesandeid. PÄRIS restorani loomiseni jõudis Djatšuk läbi selle, et ta tundis pärast restorani Mon Repose avamist pisut igavust. “Tchaikovsky restoranis lõpetasin peakoka ameti ära ja hakkasin otsima uusi väljakutseid. Siis tehti mulle ettepanek uue restorani loomiseks Skyoni ärimajja. Ma natuke kartsin seda asukohta, kuna tegemist on ärikvartaliga, ja kas see on ikka see, mida teha tahan. Lõpuks ikkagi hakkasin mõtlema nende kontseptsioonide peale, mis mulle meeldivad ja sellest kasvaski lõpuks välja restoran PÄRIS,” ütles ta.