• 10.06.22, 13:42

Sirje Potisepp: tootearendus suunab tarbijad teadlikumate valikute juurde

Tasakaalustatus toitumise konverentsil ütles selle korraldaja Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp, et Eesti toidusektoris valitseb tervislikkuse ja funktsionaalsuse trend, kuid tarbijate endi teadlikkust tuleb tõsta ning ülekaalulisus on jätkuvalt Eestis suureks mureks.
Potisepa sõnul, toimus möödunud aastal Eesti toidusektoris väga intensiivne tootearendus.
  • Potisepa sõnul, toimus möödunud aastal Eesti toidusektoris väga intensiivne tootearendus. Foto: Liis Treimann
Potisepa sõnul, toimus möödunud aastal Eesti toidusektoris väga intensiivne tootearendus. Suurtootjad näitasid taaskord oma kõrget taset esitledes nii põnevaid maitsekooslusi, kvaliteetset toorainet kui ka üha enam keskkonnasõbralikke pakendeid. Väiketootjad aga pigem mitmekesist valikut nišitooteid.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 20.11.24, 17:24
Pilvepõhiseid ärijuhtimissüsteemid on paindlikud ja kulusäästlikud
Ärijuhtimissüsteemid (ERP, ettevõtte ressursside planeerimine) on viimastel aastatel oluliselt muutunud. Muutuste peamine suund on see, et ettevõtete individuaalselt kohandatud süsteemid asendatakse üha enam pilvepõhiste ERP-lahendustega.

Konverentsid ja koolitused

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele