Põhjaka mõisa tippkokk hakkas arendama Coop Kokkade valmistoite
Põhjaka restorani endine omanik ja kokk Märt Metsallik võttis koos Coop Kokkade peakoka ametiga vastu väljakutse arendada Coopi kaubandusvõrgus müüdavaid kulinaariatooteid, pannes rõhku tooraine valikule, päritolule ja maitsete tasakaalule.
Sel nädalal jõudsid esimesed uue peakoka käe all valminud tooted paljudesse Coopi kauplustesse müügile, sh rebitud lihaga salat ja leivakesed, rebitud liha, friteeritud kanatiivad erinevate kastmetega ja marjakoogid.
E-kaubandus on kiiresti arenev valdkond, kus õige makselahenduse valik võib määrata ettevõtte edu. Eriti oluline on see väiksematele ja keskmise suurusega Eesti ettevõtetele, kes konkureerivad nii kohalike kui ka rahvusvaheliste tegijatega. Coop Panga äriklientide igapäevapanganduse juht Erje Mettas toob välja, kuidas ettevõtted saavad oma makselahenduste valikuga konkurentsis eelise saavutada.
147 akadeemilist tundi, millest 16 akadeemilist tundi toimub klassiruumis ning 131 akadeemilist tundi toimub 2 kuu jooksul iseseisva- ja mentorõppena (sh iseseisev õpe 121 ak h ja 10 ak h) koolitajaga koos mentorõpe.