Erakordselt soe maikuu kasvatas osa grilltoodete müüki mullu kevadega võrreldes viiendiku võrra. Nõo Lihatööstuse nõukogu esimehe Simmo Kruustüki sõnul suurendas eestlaste grillirõõmu ja lihatarbimist ka mõningane hinnalangus.
Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük Foto: Vallo Kruuser
Erinevate grill-lihade tarbimine on aastaga 11,3% suurenenud. „Kõige rohkem on aga eelmise aasta maiga võrreldes kasvanud linnulihast grilltoodete müük ja seda suisa 22%,“ ütles Kruustük pressiteates. Tema sõnul võis juba aasta alguses prognoosida kanalihatoodete suurt populaarsust, kuna nende hind on sealihast veidi odavam.
Ärijuhtimissüsteemid (ERP,ettevõtte ressursside planeerimine) on viimastel aastatel oluliselt muutunud. Muutuste peamine suund on see, et ettevõtete individuaalselt kohandatud süsteemid asendatakse üha enam pilvepõhiste ERP-lahendustega.
147 akadeemilist tundi, millest 16 akadeemilist tundi toimub klassiruumis ning 131 akadeemilist tundi toimub 2 kuu jooksul iseseisva- ja mentorõppena (sh iseseisev õpe 121 ak h ja 10 ak h) koolitajaga koos mentorõpe.