• 04.10.24, 09:55

Suured jaeketid kutsuvad külla!

Eesti tootjad ja hulgikaupmehed kurdavad vahel, et suurte jaekettide ostujuhtidega on keeruline jutule saada, eriti väiksematel tegijatel. Aga oma tooteid tahaks jaeketis ikka edukalt müüa. No vot, ole siis 29. oktoobril kindlasti kohal. Just avasime registreerimise jaekettide külastusseminarile.
Suured jaeketid kutsuvad külla!
  • Suured jaeketid kutsuvad külla!
Äripäeva teemaveeb kaubandus.ee ja Eesti suured jaeketid kutsuvad 29. oktoobril praktilisele külastusseminarile. Eriti oodatud on Eesti väiketootjad ja hulgimüüjad, ka need ettevõtted, kes alles plaanivad jaekettidega koostööd ning suurte tegijate uued müügiesindajad, et jaekettide maailma ja inimestega tuttavaks saada.
Seminari hommikupoolikul kohtume Lutheri Masinasaali III korruse seminariruumis, kuulame kolme ettekannet ja kell 11:10 algab jaekettide ostudirektorite Q&A paneel. Osalejatel on võimalik oma küsimused ette saata või ka networkingu ajal otsustajatega otse rääkida. Pärastlõunal jätkub seminar juba jaekettides kohapeal väiksemates gruppides ja erinevate fookusteemadega.
Eesti tootjaid ja hulgikaupmehi ootavad külla Prisma Peremarket, Lidl Eesti, Selver, Coop Eesti ja Tallinna Kaubamaja Toidumaailm. Vaata seminari programmi SIIN, pane ennast kirja ja vali seejärel jaeketid, kelle ostujuhtidele soovid pärastlõunal küll minna.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 27.09.24, 11:19
Selveri juht: uute kaupluste avamisele eelneb põhjalik eeltöö
Selver on sel aastal avanud mitu uut kauplust. Augustis avati Selver Rocca al Mare Keskuses, sel nädalal Tartus Raadil ning hiljuti läks käima põnev pilootprojekt: Ülemiste linnakusse loodi ööpäevaringselt avatud robotiseeritud autonoomne kauplus.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele