• 27.01.25, 09:40

Restoranipidajad ühest suust: varem oli see äri, nüüd aga hobi

“Ka sel aastal surume hambad risti ja plaanime edasi minna. Tuleb endal kusagil rohkem töötada, rohkem vahetusi teha, kasutada võimalikult vähe tööjõudu,“ kirjeldab eesootavat aastat restoranide Moon ja Kolm Sibulat omanik Roman Zaštšerinski ning valmistub võitluseks ellujäämise nimel.
Restoranide Moon ja Kolm Sibulat omanik Roman Zaštšerinski (pildil) nõustub kolleegi Pavel Gurjanoviga, et toitlustussektor on praegu kriisis. “Jah, varem oli see äri, nüüd hobi.”
  • Restoranide Moon ja Kolm Sibulat omanik Roman Zaštšerinski (pildil) nõustub kolleegi Pavel Gurjanoviga, et toitlustussektor on praegu kriisis. “Jah, varem oli see äri, nüüd hobi.”
  • Foto: Raul Mee
Kui varem kuulus peakokale ja restoranipidajale Pavel Gurjanovile toitlustusasutus nimega Kogu Resto ja Pagar, siis nüüd on nimi lühenenud lihtsalt Kogu Restoks. Eelmisel aastal pani Gurjanov pagariäri kinni.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.04.25, 12:49
Selver 30: kuidas tühjast angaarist sai Eesti tippjaekett
Saates tähistame 30. sünnipäeva Eesti ühe tuntuma jaeketi – Selveri – seltsis. Selveri teekond algas 1995. aastal Lasnamäelt tagasihoidliku punastest tellistest angaariga, millest kasvas välja kaasaegne supermarket ning sealt edasi üleriigiline kett kümnete tuhandete klientidega.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele