• 12.01.23, 09:53

Michelini tärniga restoraniketil kukkus Tartu Toomkiriku plaan läbi

00:00
  • Martin Johannes TederMartin Johannes Teder
 Michelini tärniga restoraniketil kukkus Tartu Toomkiriku plaan läbi

"Tartu Toomkirikusse plaanitava restorani panime praegu sahtlisse," ütles Michelini tärniga pärjatud restorani omanik Martti Siimann Äripäeva hommikuprogrammis. 

Siimann tunnistas, et pühendusid projekti palju ning asjast oleks saanud midagi väga erakordset mitte ainult Eesti mõistes. Kuid olles külalislahkuse sektoris, siis loomulikult ei hakanud nad end jõuliselt inimeste tahtele vastu suruma.

Tartu plaani katkijäämisest hoolimata oli Siimanni sõnul mullu nende läbi aegade parim aasta. "Tänu Michelini tärnidele tuli meie töösse seksikus tagasi. Kaks eelnevat aastat räägiti, kui mõttetu restoraniäri on ja miks seda üldse teha. Kolmandik tegijaid lahkus sektorist," meenutas Siimann. 

Kuidas auhind restorani veel mõjutas, kuidas restoraniäri on rohkem tippsport kui  kasuteenimise äri ning mis juhtus Kopenhaagenis asuva maailma parimaks restoraniks tituleeritud Noma restoraniga, kuulete täpsemalt podcastist. 

Saatejuht on Martin Johannes Teder.

Fotol Martti Siimann, foto autor Andras Kralla / Äripäev

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele