• ST
  • 20.09.24, 13:08

Suurem, parem, kirkam: LED-ekraan on tänapäeva äri jaoks parim valik

Kujuta ette, et su lemmiknäitleja uus film on just esilinastunud. Sul on võimalus seda vaadata ka kodus, kuid ometi otsustad minna kinno. Või mõtle, miks investeerid kodus suurde 4K telerisse, kui saad Netflixi vaadata ka tahvlis või nutitelefonis? Vastus on tegelikult lihtne: kvaliteet.
LED ekraan tagab teravamad detailid, sügavamad värvid ja haaravama elamuse.
  • LED ekraan tagab teravamad detailid, sügavamad värvid ja haaravama elamuse.
Suurem ekraan ei tähenda ainult suuremat pilti, vaid ka teravamaid detaile, sügavamaid värve ja haaravamat elamust. Kujuta nüüd ette sama kvaliteedivahet oma äris. Ühel pool on väikesed ekraanid, tuhmid projektorid või videoseinad – võib-olla piisavad, kuid mitte midagi enamat. Teisel pool on LED-tehnoloogia, mis annab su ettevõttele kaasaegse ja innovatiivse ilme ning aitab meelitada ligi uusi kliente, partnereid ja töötajaid. Kumma poole valid?

LED-ekraanid võtavad teatepulga üle

“Videoseinalahendused on turul olnud juba pikka aega ning paljud ettevõtted on omal ajal klassikalist videoseina eelistanud LED-ekraanile just hinna tõttu. Täna oleme jõudnud punkti, kus aastaid tagasi paigaldatud videoseinade eluiga hakkab lõppema ning juhid peavad otsustama, kuidas olukord lahendada. Kas vahetada vana tehnoloogia samaväärse vastu või eelistada uue tehnoloogiaga LED-ekraane?” kirjeldab olukorda Hansabi multimeedialahenduste valdkonnajuht Andres Pillart.
Kõige rohkem peljataksegi LED-ekraanide puhul nende kõrget soetushinda. “LED-tehnoloogia on võrreldes tavalise videoseinaga küll kallim, aga hinnavahe ei ole enam nii suur, kui see oli veel mõned aastad tagasi,” ütleb Pillart. “Lisaks räägib LED-ekraanide kasuks tunduvalt parem pildikvaliteet, madalam energiakulu ning pikem eluiga.”
Üheks silmatorkavamaks eeliseks on see, et LED-ekraanil puuduvad videoseintele omased ekraanide liitekohad. „See teeb LED-ekraani tunduvalt dünaamiliseks ja pilkupüüdvaks vahendiks oma ettevõtte sõnumite edastamiseks, mis omakorda aitab eristuda ka konkurentidest,” sõnab Pillart.

LED-ekraani eelised võrreldes videoseinaga

• Vahejoonteta ekraan
• Parem pildikvaliteet
• Eredamad ja kontrastsemad värvid
• Pikem eluiga
• Madalam energiakulu

Tallinna Kaubamaja valis innovatsiooni

Mõni aeg tagasi Tallinna Kaubamaja end eelpool kirjeldatud olukorrast leidiski: olemasoleva videoseina paneelid hakkasid läbi minema ning vaja oli teha strateegiline otsus. „Suur videosein sai Naistemaailma ja Ilumaailma ühendava eskalaatori kohale paigaldatud 2017. aastal ja viis aastat teenis see meid väga hästi,“ räägib Tallinna Kaubamaja arendus- ja haldusdirektor Liina Männama. „Vahetusele hakkasime mõtlema 2022. aasta lõpus, kui oli näha, et üksikud videoseina paneelid hakkavad läbi minema. Kahjuks ei olnud vahepealsetel aastatel turule tulnud videoseina paneelid enam täpselt samade mõõtudega, seega ei saanud me neid vanade ekraanide asendamiseks kasutada. Otsustasime järgmise viie aasta perspektiivi silmas pidades üle minna LED-ekraanile.“ Peamisteks argumentideks, mis kaalukausi lõplikult LED-tehnoloogia kasuks kallutas, olid Männama hinnangul parem pildikvaliteet, väiksem energiakulu ning ühtlane, ilma videoseinale omaste vahejoonteta ekraan.
All-in-One LED-ekraan Tallinna Kaubamajas.
  • All-in-One LED-ekraan Tallinna Kaubamajas. Foto: Oleg Hartsenko

Lihtne ja elegantne: All-in-One LED-ekraan

LED-ekraanid on äärmiselt paindlikud ka oma suuruse ja kuju osas. „Erinevalt traditsioonilistest ekraanidest või videoseinadest, mis on tavaliselt piiratud kindlate mõõtude ja formaatidega, võimaldavad LED-ekraanid luua täpselt teie ruumi ja vajaduste jaoks sobiva lahenduse,“ ütleb Hansab multimeedialahenduste tootejuht Anu Kaalo. „Olgu selleks pikk ja kitsas riba ukse kohal, kumer ekraan ümber samba või tervet seina kattev hiigelekraan - LED-tehnoloogiat on võimalik kohandada täpselt kliendi soovide järgi.“
Kindlasti ei tasu karta, nagu oleks LED-tehnoloogia paigaldus keeruline ja aeganõudev protsess või see sobikski ainult „kastist välja“ ideede lahendamiseks. „Mõnikord on vaja valmis kujul lahendust, ilma kvaliteedis järeleandmisi tegemata. Siin tulevad mängu Samsung All-in-One LED-ekraanid, mis on fikseeritud suuruse ja kuvasuhtega, näevad tänu integreeritud komponentidele välja õhukesed ja elegantsed ning äratavad iga interjööri oma erakordse pildikvaliteediga ellu.“
Milline LED-ekraan sinu ärile kõige parem valik on? Võta meiega ühendust ja selgitame selle koos välja! KOntakt: Andres Pillart, tel 5451 0500, e-post [email protected]

Hansabi sügispakkumine

Et uue tehnoloogia kasuks otsustamine oleks veelgi lihtsam, on Hansabil aasta lõpuni LED-ekraanide kampaania: ostes Samsung All-in-One LED-ekraani (110“, 130“ või 146“), saad ekraanile tasuta paigalduse ja kingituseks mobiiltelefoni Samsung Galaxy Fold6.
All-in-One LED-ekraaniga saab kingituseks tasuta kaasa mobiiltelefoni Samsung Galaxy Fold6
  • All-in-One LED-ekraaniga saab kingituseks tasuta kaasa mobiiltelefoni Samsung Galaxy Fold6

Mis on Hansab?

Hansab on terviklikke innovaatilisi ärilahendusi pakkuv ettevõte, mille eesmärgiks on muuta oma klientide elu lihtsamaks ja turvalisemaks. Hansab tegutseb neljas riigis ja 17 filiaalis, mis teeb klientide teenindamise kiireks ja tõhusaks. Hansabi multimeediaprojektid on andnud uue hingamise nii kaubandus-, teenindus- ja tööstusettevõtetele, kui ka muuseumidele ja pankadele.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 03.09.24, 17:13
Kui klient jääb võlgu: efektiivseim nipp raha koju toomiseks
Viimaste aastate majandusolukord on olnud keeruline ja muutusterohke. Laomajandustehnikaga tegeleva Agrovaru AS jaoks on hetkel suurimaks väljakutseks käibe hoidmine samal tasemel ning kulude vähendamine müügi- ja tööprotsesside efektiivistamise kaudu. "Kuna klientide nõudlus on vähenenud, peame tegema rohkem tööd, et leida üles need vähesed kliendid," selgitab tegevjuht Jarno Mänd.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele