• ST
  • 14.10.24, 09:50

Partner Kuukaardi makselahendused koguvad järjest suuremat populaarsust. Loe, mis need on!

Partnerkaardiga Selveris, Kaubamajas, Delice´is, I.L.U.-s ja L´Occitane kauplustes oste tehes tasub alati kaaluda, kas soovid maksta ostu eest kohe või hiljem. Muutes oma tavalise Partnerkaardi Partner Kuukaardiks, tasud ostude eest endale sobival ajal. TKM Grupi Partnerkaardi arendusjuht Rene Paats räägib lähemalt.
Partner Kuukaardi makselahendused koguvad järjest suuremat populaarsust. Loe, mis need on!
Paats selgitab, et lisades Partnerkaardile sobiva Partner Kuukaardi teenuse, otsustad oma maksegraafiku üle ise ja saad lisaaega oma kulutusi planeerida. „Võid näiteks maksta kõikide eelmise kuu ostude eest korraga ära järgmisel kuul – just nii nagu elektri või digiteenuste eest. Võid ka jagada suuremate ostude eest maksmise kolme kuu kuni kolme aasta pikkusele perioodile, kalkuleerides endale sobiva kuumakse.“
Iseäranis nutikas on arendusjuhi sõnul kasutada Parter Kuukaardi makselahendusi sooduskampaaniate ajal, kui valikut on palju, aga kulutada tahaks mõistlikult, et rahakott tühjaks ei jääks. „Tavalise Partnerkaardi muutmine Partner Kuukaardiks võtab Partnerkaardi iseteeninduses aega vaid paar minutit. Partnerkaarti vahetada ei ole vaja – sama kaart kehtib edasi,“ kinnitab Paats ja lisab, et Partner Kuukaardi makselahendusi saad aktiveerida kohe kui seda vajad.
  • Foto: New Africa

Partner Kuukaardil on kolm teenust: ostulimiit, osamakse ja järelmaks

Partner Kuukaardi ostulimiit
Partner Kuukaardi ostulimiidiga saad tasuda jooksva kuu ostude eest arvega järgmise kuu alguses – täpselt nii, nagu oled harjunud tasuma elektri- või mobiiliarveid. See on mugav ja kuluefektiivne viis, ei lisandu intressi-, lepingu- ega kuutasu.„Aktiveerid Partnerkaardi iseteeninduskeskkonnas www.partnerkaart.ee Partner Kuukaardi ostulimiidi teenuse ja saad kuni 40 päeva lisaaega kulutuste planeerimiseks,“ toob arendusjuht välja paindliku lahenduse eelised.
Paatsi sõnul on Partner Kuukaardi ostulimiidi kasutajate arv ajas kasvanud ning peamiselt kasutatakse seda Selveris ning suuremate ostude korral Kaubamajas. Ostulimiidiga saab tasuda ka Delice’is, I.L.U, L’Occitane’i kauplustes ning e-poodides.
Partner Kuukaardi osamakse
Partner Kuukaardi osamaksega saad soetada Kaubamajast riideid, jalatseid, ehteid, kosmeetikat ja kodutehnikat. „Kogu Kaubamajas kokku kõik oma ostud summas 50–3000 eurot ja vali 3 või 6 võrdses osas kuumakse. Osamakset kasutades ei lisandu lepingu-, kuu- ega intressi tasu,“ kinnitab Paats.
„Kui lähed kassasse ostude eest maksma ja tuleb soov tasuda osamaksetega, saab teenuse vormistada telefonis paari minutiga ja anda teenindajale sellest teada,“ jätkab Paats ning lisab, et Partner Kuukaardi osamakset saab nüüd kasutada ka Kaubamaja e-poes.
Partner Kuukaardi järelmaks Partner Kuukaardi järelmaksuga saad hajutada Kaubamajas ja e-poes tehtud 100–5000-euroste ostude makseid 7 kuu kuni 3 aasta peale. „Sarnaselt osamaksega saad teenuse vormistada Kaubamajas kohapeal kohe oma nutitelefonis, kui oled kassas teenindajale oma soovist teada andud. Järelmaksu kasutades lisandub kaubale intressi ja lepingutasu,“ selgitab Paats. Ka Partner Kuukaardi järelamksuga saab tasuda Kaubamaja e-poes.
Võrdle Partner Kuukaardi teenuseid
 
Ostulimiit 
Osamakse  
Järelmaks 
Krediidisumma100–5000 €50–3000 €100–5000 €
Tagasimakse perioodkuni 40 päeva3 või 6 kuud7–36 kuud
Kaupade eest tasumineKaubamajas, Selveris, Delice’is, I.L.U.-s, L’Occitane’is ja e-poodidesKaubamajas Tallinnas ja Tartus ning e-poesKaubamajas Tallinnas ja Tartus ning e-poes
Arve1 kord kuus1 kord kuus1 kord kuus
Intress0%0%14,90%
Sissemakse0 €0 €0 €
Lepingutasu0 €0 €5 €
Lepingu igakuine haldustasu0 €0 €0 €
Ennetähtaegne tagastamineTasutaTasutaTasuta
Partner Kuukaardi finantsteenuseid pakub TKM Grupi tütarettevõte TKM Finants AS (registrikood 16015720, aadress Kaubamaja tn 1, Tallinn 10143), kes omab Finantsinspektsiooni väljastatud krediidiandja tegevusluba nr 4.1-1/161.Loe täpsemalt kõikidest Partner Kuukaardi teenustest www.partnerkaart.ee. Enne lepingu sõlmimist tutvu tingimustega ning pea vajadusel nõu asjatundjaga.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 18:25
Müük kasvab, kui kasutad korralikku logistikat
Eesti turul üle 30 aasta tegutsenud Smarten Logistics pakub kolmanda osapoole logistikat ehk 3PL. Me hoolitseme kõige logistikaga seonduva eest: alates laovarude planeerimisest, kaupade vastuvõtust, arvele võtmisest, ladustamisest ning lõpetades nende klientideni toimetamisega. Lähemalt räägib Martin Karolin Smarteni müügiosakonnast.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele