• ST
  • 21.10.24, 18:22

Kaardimakse Android-terminalide uus põlvkond on jõudnud Eestisse

Eestisse on jõudnud uued Android-põhised kaardimakseterminalid tehnoloogiaettevõttelt PAX, mis pakuvad suurepärase disainiga laia mudelivalikut ja rohkelt funktsionaalsusi kaupmehe äri edendamiseks.
Kaardimakse Android-terminalide uus põlvkond on jõudnud Eestisse

Erinevad funktsioonid aitavad kaupmeest

PAX Technology on üks juhtivatest ja kiiremini kasvavatest terminalide tootjatest, kes on keskendunud Android-põhiste terminalide arendamisele. Android-terminalid suudavad oluliselt rohkem kui klassikaline makseinfo vahendamine, asendades käsiskännereid, pakkudes kodu mõnele kassatarkvarale või muule, näiteks lojaalsusprogrammi rakendusele. Samuti võimaldab PAX kasutada nende seadmeid kaardimaksega sidumata ka mõnes muus tehnoloogilises lahenduses, näiteks intelligentses läbipääsusüsteemis.
Vahetades oma vana kaardimakse süsteemi PAX tehnoloogia vastu, hallatakse uusi terminale läbi Maxtore haldusplatvormi, läbi mille saab kaupleja olulist analüütikat seadmete kasutatavuse kohta, aga kaasneb ka ligipääs PAX Marketplace, kust on võimalik valmis rakendusi alla laadida ning neid oma ettevõtmise kasuks tööle panna.

Kohalik partner tagab kiire toe ja pika kestvuse

Põhjamaade ja Baltikumi regiooni PAX terminalide ametlik partner Nixor EE AS on mudelivalikut tehes mõelnud kõiki kaardimakse töötlemist vajavaid valdkondi, olgu selleks statsionaarsed terminalid kaupmeestele, mobiilsed terminalid Horeca sektorile või iseteenindus-terminalid vending lahendustele. Kohalik hoolduskeskus tagab toe nii riist- kui ka tarkvarale.

Kogemus koondatud tarkvarasse

Just PAX terminalide jaoks on valminud NixPayPAX kaardimaksetarkvara, mis on Nixori poolt arendatud ja selles on kokku pandud pikaaegne, üle 30 aastane valdkondlik kogemus. Kaupmeeste partnerina aitab Nixor integreerida erinevaid kassasüsteeme terminalidega.
Juba täna on teostatud integratsioonid NexuFront ja Odoo ERP kassatarkvaradega, mis tagavad sujuvad ja kindlad tööprotsessid.

Valmisolek ligipääsetavuse nõuetele

Alates juunist 2025. a, laienevad digiligipääsetavuse nõuded, mis puudutavad ka kaardimakse terminale. PAX terminalides on juba täna arvestatud kasutajaliidese ja funktsioonide juurdepääsetavusega erivajadustega inimestele, tagamaks, et seadmed on tajutavad rohkem kui ühe meelega.

Turvalisus ennekõike

Nixor EE AS on tänase seisuga Eestis ainuke ettevõte kes on omandanud PCI SLC standardi vastavuse sertifikaadi. PCI Secure Software Lifecycle ( SLC) on turberaamistik, mis aitab tarkvaraarendajatel juurutada turvalisust juba tarkvara arendamise faasis ning tarkvara igas elutsükli (analüüs, arendus, testimine, paigaldus, haldus) etapis. NixPay PAX tarkvara vastab PCI SSF (Software Security Framework) nõuetele.
Kokkuvõttes pakuvad Android-põhised kaardimakseterminalid kaubandusettevõtetele turvalist, mitmekülgset ja tulevikukindlat lahendust. Ootuspäraselt on arvestatud tänapäeva turvanõuetega, kuid on mõeldud ka kuidas aidata ettevõtjatel efektiivsemalt hallata oma äriprotsesse. Lisaks sellele pakub Nixor kiiret tuge ja tehnilist abi, tagades ettevõttetele võimaluse keskenduda oma põhitegevusele.
Kontakt: Nixor EE AS ärijuht Hans Leissoo, +3725275852, [email protected], www.nixor.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 14.10.24, 09:50
Partner Kuukaardi makselahendused koguvad järjest suuremat populaarsust. Loe, mis need on!
Partnerkaardiga Selveris, Kaubamajas, Delice´is, I.L.U.-s ja L´Occitane kauplustes oste tehes tasub alati kaaluda, kas soovid maksta ostu eest kohe või hiljem. Muutes oma tavalise Partnerkaardi Partner Kuukaardiks, tasud ostude eest endale sobival ajal. TKM Grupi Partnerkaardi arendusjuht Rene Paats räägib lähemalt.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele