• 06.08.14, 16:44
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Tartu Tarbijate Kooperatiiv omandas A&G Kaubanduse

Tartu Tarbijate Kooperatiiv sõlmis 1. augustil Watson Group OÜ ja A&G aktsiaseltsiga ostu-müügilepingu, mille tulemusena omandas 100% osaluse A&G Kaubanduse aktsiaseltsis. 
Pika tegevusajalooga A&G Kaubanduse ASil on arvestatav turuosa Eesti moekaupade turul, ettevõte kapleb Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Narvas 14 kaupluses ning vahendab kaubamärke Esprit, Vero Moda, Jack&Jones ning A&G.
A&G Kaubandust asub pärast tehingu lõpuleviimist juhtima Eestis LPP Retaili kauplustevõrgu (Reserved, House, Cropp, Mohito) üles ehitanud Hendrik I. Pass.
Tartu Tarbijate Kooperatiivile kuuluvad kaubamärgid Maksimarket, Konsum ning A&O.
Autor: aripaev .ee, Ave Lepik

Seotud lood

Uudised
  • 15.02.18, 10:06
Tallink Grupp hakkab esindama Esprit moebrändi Eestis
Tallink Grupp omandas veebruari alguses globaalselt tuntud moebrändi Esprit frantsiisiõigused Eestis ning suurendas seeläbi frantsiisisuhete osa oma kaubandustegevuses.
Uudised
  • 05.08.15, 13:05
A&G Kaubanduse AS uuendab kauplusi
6. augustil avab A&G Kaubanduse AS Rocca al Mare keskuses renoveerimise läbinud Vero Moda ja Jack&Jones'i kauplus, mis on ettevõttele teine renoveeritud kauplus käesoleval suvel. 
Uudised
  • 27.03.15, 14:11
Pass: mõõda ja jaga seda, mida saab mõjutada
A&G Kaubanduse juhatuse liikme Hendrik I. Passi sõnul saavad nemad mõjutada väärtusahela kahte viimast lüli, milleks on müük ja turundus ning see peaks andma ettevõtjatele korraliku pildi ette sellest, kuidas turg hetkel käitub.
Uudised
  • 06.08.14, 17:00
Gofman A&G müügist: on aeg uuteks väljakutseteks
Watson Group OÜ ja A&G ASi omanik Olar Gofman müüs Tartu Tarbijate Kooperatiivile maha A&G Kaubanduse ASi, sest soovib keskenduda oma ettevõtte teisele, meditsiinitarvikute tootmise osale.
  • ST
Sisuturundus
  • 14.10.24, 09:50
Partner Kuukaardi makselahendused koguvad järjest suuremat populaarsust. Loe, mis need on!
Partnerkaardiga Selveris, Kaubamajas, Delice´is, I.L.U.-s ja L´Occitane kauplustes oste tehes tasub alati kaaluda, kas soovid maksta ostu eest kohe või hiljem. Muutes oma tavalise Partnerkaardi Partner Kuukaardiks, tasud ostude eest endale sobival ajal. TKM Grupi Partnerkaardi arendusjuht Rene Paats räägib lähemalt.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele