• 20.02.17, 15:15
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Kuidas motiveerida töötajat rahata?

Kuigi rahalise toetuse maksmine on üks levinumaid viise töötajate premeerimiseks ja motiveerimiseks, pole kõigil ettevõtetel selleks alati võimalusi.
Kuidas motiveerida töötajat rahata?
  • Foto: Pixabay.com
Peale traditsioonilise palgalisa või jõulu- ja jaanipäevapreemia võib töötajaid motiveerida ka mitterahaliste vahenditega. Siia alla ei käi spordiklubide soodustused või spaakülastused, vaid pigem hea sõna ning emotsionaalne tugi.
Väljaanne Inc.com annab seitse soovitust, kuidas tööandja võiks oma alluvaid motiveerituna hoida ilma raha välja käimata.
Ole toetavKiida töötajatLoo hea õhkkondSoodusta tiimitöödTunnusta ja ütle hea sõnaÄra lase igavledaPüüa tagada töötajate rahulolu
Loe Äripäevast pikemalt seitsme soovituse kohta, kuidas motiveerida töötajaid, kui raha ei ole. 
Autor: Pille Ivask, kaasautor

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele