Uus Külalislahkuse klaster arendab Eesti toidukultuuri ja tutvustab seda maailmas
Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu (EHRL) juurde moodustati gastronoomia katusorganisatsioonide poolt Külalislahkuse klaster, mille eesmärk on Eesti toidukultuuri arendamine ja tutvustamine maailmas
Külalislahkuse klastri moodustasid EHRL’i liikmed, kelle eesmärk on anda omalt poolt jõulisem tõuge Eesti viimisel gastronoomiamaailma tippude sekka. EHRLi liikmete sõnul on meil juba olemas kliendid, kes reisivad Eestisse hea toidu eesmärgil, aga seda segmenti on vaja teadlikult suurendada.
Ostlemise ja ostukogemuse tulevik pakub palju põnevust, jagab kodumaise tarkvaraarendusettevõtte Datanor tegevjuht Indrek Ott ja kirjeldab, milleks valmis olla.
147 akadeemilist tundi, millest 16 akadeemilist tundi toimub klassiruumis ning 131 akadeemilist tundi toimub 2 kuu jooksul iseseisva- ja mentorõppena (sh iseseisev õpe 121 ak h ja 10 ak h) koolitajaga koos mentorõpe.